Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (44)

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Kdyby jste si mysleli, že na podruhé to nemůže být o moc horší, tak se pletete. Snyder ze scénáristického pohledu páchá jeden zločin proti lidskosti za druhým. A zpomalovačkama na sklizeň obilí to fakt nezachrání.Toho člověka by neměli nechávat u filmových kamer bez dozoru.

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Myslím, že kdyby všechny herní adaptace byly na téhle úrovni, fanoušci her by si neměli na co stěžovat. Má to všechny atributy Falloutu. Dobrodružná výprava? Check. Tajemství vaultu? Check. Potrhlé násilí a krvavý humor? Check.Ano není to bůhví jak originální, ale rozhodně je to děláno s úctou k předloze a s myšlenkami na fanoušky. Jinak si nedovedu představit, že by si někdo dal tu práci se stimpacky, radawaye, ikonyckými předměty (ty jsou skoro všude) a hackováním! A navíc tomu celému vládne můj oblíbený Walton Goggin.Humor mohl být méně potrhlý a více černější, ale stěžovat si nebudu. Jedinou výtku bych měl, že bratrstvo oceli, by mezi sebe asi nevzalo nebinární osobu, ale nějak to přežiju.Suma sumárum, cesta do Pustiny dopadla dobře.

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Nejlepší herec je tam samozřejmě ser Davos Mořský, ale suma sumárum, jsme místo sci-fi události roku dostali jen vykostěný příběh slavné knihy bez nějaké hloubky a atmosféry, jenž působí trochu lacině a zbytečně. Ale jestli chcete jen vědět o čem je zhruba skvělá knížka Problém 3 těles, ale nechcete ji číst, bude vám to stačit.

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Je to blbý. Jakože totálně blbý. Scénář buď nedává smysl a nebo hýří hláškami, za které by se styděl i autor fankfikce. Postavy mizí a objevují se nelogicky, nudnější a hloupější sestavování týmu, který nemá absolutně žádnou chemii, jsem asi nikdy dřív neviděl. "Pojď s námi." "Ne" "Pojď si s námi si zastřílet." "Tak jo." A ty zpomalovačky by mělu Snyderovi zakázat. Kostýmy vypadají pěkně, inspirace Warhammerem se nezapře.

plakát

Flash (2023) 

To takhle vezmete skvělou a oceňovanou předlohu, vyrvete z ní všechno dobré a zajímavé a vznikne vám tenhle bezpohlavní paskvil. Půjdu se znovu podívat na Flashpoint paradox, abych si zpravil chuť.

plakát

Před vraždou (2022) (seriál) 

Závěru cosi chybí, ale i tak vám slibuji dramatickou jízdu od začátku do konce bez toho, aniž byste věděli, co se v příští minutě stane.

plakát

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) (seriál) 

Působí to jako nepovedený vtip bez pointy.  Čert vem levné CGI, nefunguje to ani jakou soudní seriál, ani jako komiksový seriál, ani komediální seriál. Pravděpodobně protože to nemá žádný smysl a žádný cíl. Camea nezachrání nedostatek nápadů a kreativity.  Všechny postavy jsou stereotypní, nezajímavé, nebo nemají dostatek prostoru. V seriálu je pár vtipných okamžiků odkazujících na toxickou kulturu internetu, ale je to dost málo.  Doufali jsme v Perryho Masona nebo Lincoln lawyer a z Marvel světa dostali jsme horší Ally Mcbealovou co si hraje na Deadpoola.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci (2022) (seriál) 

Jak špatný musí být seriál, když se k jeho sledování musíte nutit a nelogická (nebo nevysvětlená) barva pleti některých postav je tím nejmenším problémem? Rings of power je měřítkem takového seriálu.

plakát

Angels of Death (2021) (seriál) 

Konečně pořádné dílo ze světa Warhammer 40k. Zajímavý vizuál občas dělá scény nepřehledné a některé souboje by šly sestříhat lépe, ale jinak tomu těžko něco vyčítat. Scénáristicky to samozřejmě není žádný Kmotr, ale to se ve vzdálené budoucnosti, kde je pouze válka, tak nějak očekává. Tohle je dílo pro fanoušky a nikdo vás nebude vodit za ručičku a všechno vám vysvětlovat. Vrhne vás do bitvy a nechá vás zcákat krví a vnitřnostmi. By the Blood of Sanguinius!