Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (95)

plakát

Jawan (2023) 

V kině na velkém plátně to byla super jízda. Vůbec jsem nevěděla o čem film bude, chtěla jsem se nechat překvapit. Akční, přepálené, melodramatické. Mělo to i politické poselství. Ty jo. Prostě indický film, jak ho miluju. Nejlepší za poslední dobu. Užila jsem si to úžasně.

plakát

Přání Ježíškovi (2021) 

Proč jsme slovo od slovo přetočili polský originál? To je záhada. Ve všem horší kopírka

plakát

Neskutečná Anna (2022) (seriál) 

Anna je otravná, nudná blbka bez mimických svalů, která okrádá povrchní a nudné lidi z vyšších kruhů. Opovrhuje vším a všemi a loudá se v drahých botkách po městě. Nesympatická Anna, hysterická novinářka, společnost elitních otrapů. Totální nuda

plakát

Podvodník z Tinderu (2022) 

Občas v novinách vyskočí článek o ženě, co poslala celoživotní úspory sexy, bohatému americkému vojákovi, kterého nikdy neviděla. A já si vždycky říkala, jak je něco takového možné. To Podvodník z Tinderu to dotáhl dál. Se ženami se setkává, drahé hotely, večeře, soukromé lety. Žena má pocit, že se ocitla v romantickém filmu a začne vybírat byteček v luxusní čtvrti. A pak začnou požadavky na peníze. Nejhorší je, že jsem obdivovala jeho plán. Všechnu tu práci, lži které si musel pamatovat. Ale tím to končí. Ten chlap je šmejd, který zničil mnoho lidí až tak, že se některé ženy chtěly zabít. A to nemluvím o citové bolesti. To jak některým vyhrožoval smrtí. Hnus. Nejšílenější je, že ty ženy dodnes splácí obrovské dluhy a on má vlastního PR manažera. Určitě o něj jednou natočí film. Nejhorší na tom je, že je to finta Barney Stinsona..... Lorenzo von Matterhorn v realitě

plakát

Móda s Terezou Vu (2020) (pořad) odpad!

To bylo dobře k smíchu. Nudné, trapné, plno strašidelných lidí, co nás poučí, jak si sbalit na dovolenou. Totálně o ničem. Škoda peněz. Ale zase jsme se doma nasmáli.

plakát

Like House (2021) (pořad) odpad!

Vědí ty fakeové účty ve fanklubu, že se jejich hodnocení nezapočítává? Protože tohle je jediné zajímavé. Hodnotit Like house nemá cenu. Z toho si dělá srandu i celý Tik tok. Vůbec nechápu pro koho je to určené. Myslím, že Primě dobře ujel vlak.

plakát

Otázky a odpovědi (1994) 

Cože? Televize a média nám lžou?! To snad není možné. Herecký koncert a velmi zajímavý film, který jsem objevila úplně náhodou. Manipulace, sledovanost, hnus. Pravda nikoho nezajímá. Důležitý je výdělek a sledovanost.

plakát

Svatba na první pohled (2020) (pořad) 

To je taková degradace. Je jasné, že se tam nikdo normální přihlásit nemůže. Doufám, že spolu všichni zůstanou, protože blbci by se měli brát mezi sebou.

plakát

Eurosong: Příběh skupiny Fire Saga (2020) 

Eurovision je blbost. Mohli trochu víc tlačit na pilu a ukázat větší parodii. Ale vypnula jsem mozek a zasmála se. Některý ty blbý písničky si i broukám. Takže za mě pohodově strávený večer s filmem.