Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (263)

plakát

Red (2010) 

Na to jakej to má potenciál docela slabotka. Malkovichova role pobavila ostatní taky ujdou, ale už jen to mít hvězdně obsazenej film a fórky nedoklepat dokonce .... promarněnost.

plakát

Benga v záloze (2010) 

Velmi trapná a hlavně dlouhá unylá podívaná, která jakoby dostala dotaci, velký rozpočet, a přemýšlela jak nejlépe ho zabít - fajn tak rozmlátíme skvělý auta, techniku, baráky a něco dalšího protože to bude skvělý. Jo a pak to má být i komedie tak zaplatíme třicet dolarů chlápkovi, co sepisuje fórky do srandokapsů a bude. A bylo. Bylo to hrozné.

plakát

Kdo hulí, ten umí (2001) 

S přihlídnutím na žánr to jsou hezký čtyři protože tahle komedie prostě patří k těm lepším mezi zkouřeneckejma. Boduje hlavně v soundtracku a kontrast staré konzervativní a tradiční kultury s tou novodobou funguje jak má. Dobrá zábava.

plakát

Příběhy Cheeche a Chonga (1980) 

Další úlet a zřejmě tomu staršímu pojetí zkouřeneckých komedií začínám propadat. Na večer s bongem žhavý tip.

plakát

Těžká Barbora (1960) (divadelní záznam) 

Předscény za plnou, hra za tři. Hodnocení tedy průměrné. Doporučuji samostatný poslech předscén třeba z gramce.

plakát

Srbský film (2010) 

Kontrast mezi profesionálním zpracováním (výborný světla, skvěle zahraný postavy, krom teatrálních výlevů režiséra i velmi dobré dialogy - u režiséra se dle mého tlačilo na pilu až moc, atd) a nevhodným obsahem funguje. Tam kde jiné filmy zručně samy sebe parodují tento se nebojí k celému problému přijít s vážnou tváří a dokáže to ustát. Za to velkej respekt. Stopáž je dost přemrštěná, ale neřekl bych že to vyloženě nudilo a deprese, která vzniká v několika posledních scénách je za poslední dobu jedna z těch opravdu kvalitních. Silný čtyři a zařazeno mezi nejlepší divný filmy.

plakát

Tenká modrá linie (1995) (seriál) 

Zkusil jsem, nechytlo mě to. Ale hodnotit nebudu, celý seriál jsem neviděl.

plakát

Halloween (2007) 

Ne. Dvě hodiny je dlouho a přesně vím, kde bych si užil práci střihače - na konci. Ten je totiž tak nechutně vleklej, natahovanej, že už jsem běsnil. O to víc z dívčí představitelky oběti. Prosím, natočte už někdo horror, kde se teenager/ka nebude chovat jak úplný dement, bude alespoň trochu jednat se zvířecími pudy sebezáchovy. Děkuju. Jinak vize Mayersových mi sedla, dialogy velmi vydařené a to hlavně u teenagerů a gore na úrovni. I když o tom Halloween asi nikdy moc nebyl jinak by Michael zabíjel občas i něčím jiným než pouze nožem, to je totiž dost jednotvárný. Hudební složka ctí klasiku tam není co vytknout. Všehovšudy dodávám, že strach jsem teda moc neměl ... první díl mi pocuchal nervy víc.

plakát

Grotesque (2009) 

Hodně asijské, však víte taková ta doktorská preciznost. Docela to funguje, ne že ne, ale celkově mi ti Japončíci moc neříkají. Ale gore povedenej.