Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (24)

plakát

Creepshow (1982) 

"Kde je můj dort? Já chci svůj dort! Dneska je den otců, dej mi můj dort, děvko!" Vtipně udělaná mrtvola dědečka mě velice pobavila:)

plakát

Disaster Movie (2008) 

Strašná blbost, nesmírně trapnej "humor", ale dávám jednu hvězdičku za Guru Shitku.

plakát

Cradle of Fear (2001) odpad!

To byla ale kravina! Nejen, že to bylo hodně špatný, ale navíc to bylo k smíchu! Např. první povídka, kdy se jí začal z břicha klubat "vetřelec" a ukousnul její kamarádce 2 prsty..jak je to možný? Ještě ani pořádně nebyl venku, tak jak jí to mohl ukousknout? Navíc jak pak ještě ukazovala tu ruku, třepala se jako rosol, že to režiséři nepostřehli...Hrozné herecké výkony a co víc - ještě horší masky, kdo by se jich bál...

plakát

Děti kukuřice (2009) (TV film) 

Už nikdy nedám na hodnocení zde na csfd. Na to, že to má jen 36%, se mi to nějak moc líbilo. Líbily se mi zakomponované vzpomínky z války ve Vietnamu (ty žluté čáry od kulek bych oželel). A ještě jedna taková maličkost, když se kukuřice začala chovat jako živá, přišlo mi to celkem k smíchu. Ale jinak pro mě velice dobrá podívaná.

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Nebýt místy až velice trapných vtipů, které mě dost znechucovaly (přecejen hláška "Byl jsi vegan, ale teď jsi prďan." by rozesmála možná tak moji 4-letou sestřenici, ale mě teda ne), moje hodnocení by bylo vyšší. Ale jinak docela dobrá podívaná.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Společně s The Simpsons, Black books, Big bang theory a Accidentally on purpose je to pro mě seriál, na kterej se můžu dívat pořád dokola...Ať už budou díly z nových sérií podle kritiky sebehorší, já se na ně vždycky rád podívám a zhodnotím, nevynechal jsem ani jeden díl, to by byl hřích, protože tenhle seriál...je hned po Simpsnech nejlepší, co znám (už jen čekám, až se v oněch Simpsnech objeví, když už tam byl Neil Patrick Harris)...Společně s Barneym mám nejradši Marshalla, grimasy Jasona Segela rozesmějou snad i čerstvou vdovu, no já z něj teda vždycky nemůžu.

plakát

Drive (2009) (studentský film) 

Ty jo, fakt dobrý, Milane, smekám kloubouk! Šimon, to je panečku herec! Kam se hrabou některý dnešní filmy, takhle dobře vybranou napínavou hudbu jsem dlouho neviděl:)

plakát

Evil Breed: The Legend of Samhain (2003) 

Od té doby, co jsem si přečetl legendu o Sawney Beanovi, je to pro mě snad nejlepší čtení, co jsem kdy měl možnost přečíst... Škoda jen, že ve filmu nedostala větší prostor, docela bych uvítal film, který je přímo o Sawneym a jeho rodině kanibalů, navíc bych obsadil víc herců, kteří opravdu umí hrát.. Ale jinak to byla docela zábava, navíc koukat na to v původním znění bez titulků mě nutilo dávat pozor a viset jim na rtech vždy, když něco řeknou.

plakát

Bundy: Dítě Ameriky (2008) 

Asi jsem čekal něco víc...škoda, že Kane Hodder nedostal větší prostor, v podobných slasherech ho vždycky rád uvítám... Ale špatný to taky nebylo, docela zajímavý. A stejně jsem se na to díval jenom proto, že je to profil jednoho z nejznámějších amerických sériových vrahů.

plakát

Tekken (2010) 

Až na pár maličkostí (většina soubojů předpovídatelných, porážka mého nejoblíbenějšího Eddyho, nebo bigamie hlavního hrdiny) se mi to moc líbilo. Ale jsou to opravdu jen pro mě nepodstatné maličkosti, nikdy nic není přesně podle nás, ani v životě, takže jim tohle odpouštím a dávám plný počet.