Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 2039 a celý svět je zničený válkou. Jednotlivá území už neřídí vlády, ale různé korporace. Nejmocnější - a nejkrutější - z nich je Tekken. Uprostřed zchátralé společnosti se však zrodí hrdina. Mladý muž vychovaný životem na ulici ovládá surové umění boje a jeho odhodlání zvítězit je poháněno touhou po pomstě za vraždu své matky. Musí však porazit ty nejlepší bojovníky světa a stát se Králem železné pěsti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (420)

predators 

všechny recenze uživatele

Další živý důkaz toho, že adaptace počítačových her dopadají povětšinou mizerně. Tekken toho je zdárným důkazem a s onou hrou má společná tak akorát jména. Bojovníci jsou tak bez duše a až na Heihachi Mishimu mi nikdo k srdci nepřirostl. Co se choreografie týká, v dnešní době Ip Mana vypadá tahle běsně sestříhaná šílenost až směšně, o dialozích a něčem, jako příběh nemůže být ani řeč. Fuj fuj... 20% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ty adaptace počítačových/konzolových her mají, ale smůlu. Bohužel Tekken dvojitou, protože tady jde nadávat na vše od schématu turnaje, který je zároveň popřen (vždyť ani polovička postav nezápasila:)), přes obsazení neherců a dobře stavených polo(modelek)hereček (což je vlastně klad:))), až po naprostou hloupost a předvídatelnost čišící z každého okamžiku. Přesto jsem se bavil akcí, zajímavým světem a spoře oděnými krasavicemi. Ano, je to asi úchylné a měl bych být na pár let odkázán na náročnější podívanou, ale když byla nálada, Tekken nezklamal. Ovšem pár drobností mu už nikdo neodpárá (Yoshimitsu je king a ne one-hit-man, Kelly Overton měla být aspoň 10 minut nahá, perlička po konci titulek byla jasná a státní policie ČR si zaslouží své místo ve filmu víc než Městská policie:)). PS: něco jsem přehlédl?:( PPS: na Lateefa nedávejte, jeho idol tam byl zase tři minuty, tak je frustrovaný:) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kdyby do toho Little nepatlal příběh s příšernejma flashbackama a soustředil se jen na jednotlivý kola, dopadlo by to ještě jakž takž dobře. Ale díky snaze o děj z toho vznikl hodně špatnej Karate Kid z ještě horší apokalyptický budoucnosti, kdy turnaj ustoupil kamsi do pozadí a za zkouknutí stojí tak maximálně dvě soubojový scény a zadní partie Kelly Overton 10% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dostal som presne to, v čo som tušil. Nielen na prvý pohľad bezduchú akčnú shitovku, ktorá to v mnohých prípadoch má bližšie ešte k horšiemu hodnoteniu. Modely a modelky lepšie či horšie ovládajúci bojové umenia, no vôbec neovládajúci umenie herecké, klišovitý scenár ( čo ani tak veľmi nevadí ), ale hlavne pomerne odbabranú a neoriginálnu réžiu. Z tohoto nemôže byť ani guilty pleasure. ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Prinosne, rekla bych. Postavy se pro me beze sporu zdarily. Podoba je velika, at uz jako Eddie, Jin, Nina nebo Heihachi. Nejvice se mi libilo, ze i pohyby a hmaty mely stejne jako ve videohre. Dej byl vcelku obstojny, nebo jsem spise vice necekala, tak jsem nemohla byt zklamana. Nejvetsim zklamanim pro me bylo, ze mou nejoblibenejsi postavu Xiaoyu, tam nedali. Soundtrack se mi libi velice, uz od zacatku filmu. Celkovy dojem byl vice nez dobry, takze slabsi 4 hvezdy jsou jasnou volbou. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • Ozbrojené složky Tekkenu používají samopaly belgické firmy FN - P90 a F2000. (Wopat)
  • V úvodní sekvenci s mnoha obrazy války a nepokojů lze také vidět postup tří českých policistů za vozidlem Škoda Felicia Městské Policie. (Wopat)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama