Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (29)

plakát

Terapie láskou (2012) 

No tak já nevím. Trochu divné, rozhodně jsem se nesmál, asi romantické, ale jinak pěkně hloupé. Film, který bych znovu vidět nemusel.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Hlavní hrdinka se evidentně nedokáže odpoutat od svého filmu stmívání a celou dobu hraje tak jakoby čekala záchranu od Edvarda. nicméně film je koukatelný i když občas dost nudný, rozhodně nečekejte že akce bude střídat akci, ale pokud akce přijde je to pěkné. Jinak děj je dost čitelný a ve výsledku se nedozvíte, kdo je oním princem, protože se tam opět vytvoří takový podivný trojuhelník, mezi Sněhurkou, opileckým lovcem, kterému zabili manželku a prince, který je již asi odnarození bezmězně zamilolovaný do sněhurky. No a trpaslíci jsou pěkný drsňáci.

plakát

Temné stíny (2012) 

Tak jako film a celý děj by si film zasloužil hvězdičky asi tři, ale přeci jen Depp tomu tu čtvrtou dodá. Burtonovi filmy jsem nikdy moc nemiloval, ale na druhou stranu je nikdy nevynechám. No a temné stíny? Občas pokus o vtip chvílemi nuda, jasný Timův rukopis. Film jako takový se mi líbil, jen občas jsem koukl na hodinky, jestli už přeci jen nebude konec.

plakát

Hněv Titánů (2012) 

No tak pokračování souboje titánů se nepovedlo a byla to úplně stejná nuda. Od půlky filmu jsem se začal modlit k samému Zeusovi o konec, který byl však v nedohlednu. Děj filmu úplně oničem a film samotný by stačil na 30 minut. Dvě hvězdičky za příšerky a jinak nic. Doufám, že tímto tato blbost již byla ukončena.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Možná ohrané téma a film mezi Světovou invazí a Transformers, ale mě se to stejně asi neomrzí. Rozhodně stojí se na film podívat. Má to spád, efekty jsou velmi dobré, jen ty Ufoni s ještěrčíma očima jsou málo vidět :)

plakát

Jack a Jill (2011) 

Tak ktomuto filmu jsem si přečetl, spoustu komentářů a mohu říct jen jedno. Co jste sakra čekali. Je to přesně Sandlerovská komedie. Nečekejte od toho žádný hloubavý příběh se vzrušujícím rozuzlením. Je to jednoduché blbé a vtipné. A možná že je to jednoduchý a hloupý humor, ale já se teda zasmál. Krásná oddechovka a já dávám 4 hvězdičky.

plakát

Mezi vlky (2011) 

Film, kterému chybí děj, zápletka i závěr. Opravdu těžko hledat něco zajímavého nenudného. Již dopředu odhadujete co se stane a nic vás nepřekvapí. Nechápu, že Liam Neeson natočil takový brak. Ale jen kvůli němu 2 hvězdičky. Pokud však tento film neuvidíte rozhodně o nic nepřijdete.

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Super seriál, krásné ženy dobrý příběh. Možná jen trochu hloupé efekty, nicméně pořád paráda.

plakát

Underworld: Probuzení (2012) 

Tak film je rychlý děj běží, herci jsou ok, ale ten děj je hrozně plochý. Kdyby se měl děj obsáhnout film bez akčních scén stačilo by snad 10 minut. Mám tento druh filmů opravdu rád a nechci říci jsem sklamán, ale opravdu tak B film 90 let. Tři hvězdička ode mne snad jen z nostalgie.

plakát

Drive (2011) odpad!

Možná mi ten film jen nesedl, ale něco tak utahaného jsem dlouho neviděl. Dlouhé zcény jízdy nočním městem a totálně banální zápletka jak vystřižená z akčního filmu 80 let mi zabránila dát jiné hodnocení.