Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Simpsonovi to je můj život ! Je to nejleší co mohlo svět filmů , seriálů potkat . Já je uplně žeru ! Dívám se na ty žluté (jo, pravda jsou tam i hnědí, albíni atd..) panáčky už od "narození" a budu se dívat až do smrti. Není dne kdy se mi nevybaví nějaká vtipná scénka, hláška. A proto DĚKUJI!

Futurama

Futurama (1999)

Dobré zprávy vespolek. Hle! Futuramaaaa! Dalo by se říct můj 2. nejoblíbenější seriál i když si nejsem jistý, je spoustu vynikajících seriálu, ale na ně se nedívám každý den. Seriál mě pohltil a to doslova už od začátku. Frčel jsem a frčel a futurama byla dokoukaná - stále se těším na nové a nové díly. Doufám, že jich bude ještě spousta. Fry a Bender jsou prostě geniální dvojka - prostě se v nich trošku vidím :D Ano nezapomínám na ostatní - ti tam taky parádně zapadají! Jó jak miluju to prostředí, rok, všechno. Další vynikající práce pane M.G. A teď mě omluvte udělal jsem si oběd tak si musím pustit futuramu - bez ní to nejde!

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Proooooooč musí dávat na konec každého dílu ukázku z dalšího dílu. Já musím někdy spát! Ano, díky Misfits jsem docela málo spal a ve škole spoustu hodin zameškal. Seriál u kterého si řeknete - ještě jeden díl a ještě jedeeeen a ještě, tak to pokračuje a pokračuje a .... pak to končí vyčerpáním z toho jak se člověk furt směje. Je to prostě dokonalé! Skvělá hudba, kamera, herci - mimochodem Rudy do seriálu fakt dobře zapadl, je to borec! U něj se tolik nasměju, co řekne, jak mluví, jak se chová, geniální! Strašně se těším na další sérii, doufám že se nic nepokazí a že to půjde i s "obměnou" herců. Misfitt! Držím palce!

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

Naprosto ultra brutální seriál z dob mafie. Každej den se těším se na nové díly - je to seriál u kterého nemůžu / ne já to neumím! To prostě nejde / říct NE! STOP! Prostě skončí jeden díl, musím tam mrsknout další a další a další! A ještě jeden? Dobrá. Kouknu na hodiny, 4 ráno? Za 3 hodiny vstávám, sakra dám si ještě jeden díl a pujdu spát. To je Impérium - Mafie v AC se Stevem :-).

Spartakus

Spartakus (2010)

Spartakus! Spartakus! Spartakus! Furt to slyším. Tenhle seriál mi doporučil kamarád a to to mu sakra děkuju! Díky tomuhle seriálu jsem vynechal pár dní ve škole. Je to prostě seriál, který Vás pohltí! A po konci dílu se musí pustit další. Díval bych se na to klidně i v kuse, ale zase je tady ten blbý spánek. No, závěrem chci říct - efekty, kamera, prostředí ta brutálně dobrá atmosféra, ksakru! 5 Hvězdiček! Sakra dobrej seriál! Nejvíc mě mrzí umrtí Andyho Whitfielda :( R.I.P

Spartakus: Bohové arény

Spartakus: Bohové arény (2011)

Pokračování aaa nebooo začááteek? :-) Super, kurna tohle jsem chtěl! Možná by bylo lepší dát tuhle serii jako 1., ale to by zabilo to kouzlo :-)

Dexter

Dexter (2006)

Já prostě nemám slov....Prosím od další dovolenou :D

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Dlouho jsem přemýšlel co napsat za komentář. Já si myslím, že snad nejde ani nic vytknout. Je to správná pětka, která mě inspiruje ;-)

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Seriál je jen o Charlie Sheenovi, takže "nový" seriál bez něj ani nehodnotím. S Charliem 5 hvězd ;-)