Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Skvělý seriál. Když se zpětně ohlédnu, nechápu že jsem si po prvním díle pustila další. Jsem ráda, že pak opustili tvůrci zvukové efekty, protože to nebylo moc dobré. Ale tak od 4. dílu je ten seriál brilantní. Při prvním shlédnutí jsem padala smíchy ze židle, při druhém jsem smíchy brečela, při třetím jsem se řehtala jak magor u opravdu dobrých fórů a při čtvrtém jsem se culila nonstop. Rozhodně jsem ten seriál neviděla naposledy. 5*

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Originalita toho seriálu je až zarážející. No prostě nejlepší :) Není co řešit :) 5*

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Geniální. Celý seriál. Nechápu co máte proti 4. sérii. Mě mnohem víc vadila 2. Ale prostě mám ráda když Michael odněkud utíká, takže 1. a 3. série vedou :D Jinak Sarah neuvěřitelná!! :) Tu zbožňuju :) 5*

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Klasika. Mám to nakoukané nesčetněkrát, takže poslední dobou jsem mu trošku nevěrná s jinými seriály. Ale Červený Trpaslík byl ten seriál, který ze mě udělal "seriálové děvče" :D 5* protože to se jinak nedá! :)

Město žen

Město žen (2009)

Jakožto milovník Scrubs jsem si nemohla tento seriál nechat ujít. Musím říct, že Scrubs to nepřekoná, ale i tak to má něco do sebe. Popisky v titulcích pobaví a jsou originální a v každém díle se najde něco čemu se zasmát :) Je to jeden z TOP seriálů :)

Sherlock

Sherlock (2010)

Naprosto mě to pohltilo. Dlouho předlouho jsem to odkládala, jelikož jsem se bála velkých očekávání. A ono ne. Je to ještě lepší! První tři série jsem zkoukla za víkend a teď zas čekat... Je to opravdu úžasné. Koukám na to stále dokola a konečně jsem objevila další sexy hlas. Na prvním místě vždy bude Alan Rickman, ale na paty mu šlape Benedict Cumberbatch. (Ano, jsem jedna z těch, co ho nezná, jelikož nesleduju Doctor Who) 5* AWESOME!

Dexter

Dexter (2006)

Ups... a je konec :( Poslední série nic moc, ale hodnocení neměním. Dexter mě bavil každé pondělí posledních... no pouze 4 roky. Přeci jen jsem to nesledovala hned od začátku. Ale i tak. Jediný svého druhu :) Teda zatím... čekám že teď se budou seriály tohoto typu objevovat stále častěji.... 5*//// O DVA ROKY POZDĚJI. Jak je možné, že mi trvalo tak dlouho si dát opáčko? Ten seriál je dokonalý. Nejvíc pro svůj skvěle morbidní humor! Zůstávám na 5* i po takové době. Dexter si to zaslouží! :)

Galavant

Galavant (2015)

Tak tohle je prostě geniální věc! :D Baví mě to ... šíleně! Parodie a kravina udělaná tak kvalitně! A za tu hudbu by se nemusel stydět žádný muzikál! Prostě super. Snad tomu nedojde dech, protože hodnotím teprve první dva díly. Ale i tak. Dokonce tam není žádná postava, která by mě štvala. Prostě super, super, super... Dlouho jsem nebyla z nějaké novinky tak nadšená.. :D 5* EDIT: Po dokoukání druhé série s čistým svědomím nechávám plnou palbu. 5*!

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Je pravda, že některé série jsou slabší, ale právě jsem to celé dokoukala znovu a krucinál! Je to srdcovka. Jeden ze seriálů, ke kterým se budu vždy vracet. 5*