Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (135)

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Suicide squad mě naprosto potěšil, tudíž chyba nebude zřejmě ve mně a není tedy pravda, že čím jsem starší, tím jsem náročnější. Samozřejmě jak na co... Sice jsem šla do kina s očekáváním úplně jiné zápletky, ale nakonec se mi to dostatečně líbilo i tak jak to bylo. Jen mě trochu mrzí málo prostoru pro Jokera. Podle trailerů vypadal na hlavního tahouna filmu, ale shodnu se s většinou tady, že to byla Harley Quinn... A pánové, i já, ač jsem heterosexuálka, oceňuji její kvalitní obliny.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Tak já nevím. Tyhle komiksové filmy mám moc ráda, ale nějak mi poslední dobou přináší málo uspokojení, což mě trošičku štve. Dokonce i z posledního Kapitána Ameriky jsem byla zaražená jak tříska do prdele...

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Má duše filmofila byla otřesena. Neskutečný výplach mozku a posléze i střev. Pokud jste tedy krom neklidných nervů navíc i ucpaní, doporučuji tento film, páč by se z něj nejeden posral.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

I přesto, že nejsem stará zapšklá panna, pro kterou je jediným vzrušením četba eroticky laděných románů a polohy střídá tak akorát listováním starou zaprášenou kámasútrou, jsem se rozhodla těch Padesát odstínů šedi přečíst. Jen tak, ze zvědavosti, ale s velkou dávkou cynismu. Po shlédnutí filmu však musím konstatovat, že v porovnání s knihou je na pár výjimek až k smrti nudný.

plakát

Blízko od sebe (2013) 

Já tahle rodinná dramata miluju. Většina postav se potýká s různými problémy a na povrch vyplouvají mnohá tajemství. Výborný výkon podala Meryl Streep jako nemocná, na lécích závislá a neskutečně konfliktní zahořklá žena, která si nebere servítky ani při setkání s vlastní rodinou... Já mít takovou matku, tak se taky vydám na onen svět, jako ve filmu její starej.

plakát

Antikrist (2009) 

Tak mám po shlédnutí tohoto snímku takový pocit, že on ten Lars bude asi vážně mešuge. Námět dobrý a ani pomalé tempo mi nevadilo, ale stejně to šlo nějak mimo mně. A co se týče herců, Willem měl uspokojivého dublera na penis a Šarlotin bobr, zdá se, ještě nevymřel.

plakát

Sex Tape (2014) 

Diaz se Segelem píchají kde se dá a kdy se dá. Pak to nějak uvadá a oni to pro zpestření s rozpaky natočí. Jenže průser není jen vědomí, že nedopatřením jejich herecký počin uvidí spousta dalších lidí, ale docela průser je i zbytek filmu a bohužel to nezachrání ani ústřední dvojice.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Když Tom neuvízne na pustém ostrově, kde mu dělá společnost jen volleyballový míč, tak uvízne na moři, kde mu dělá společnost několik somálských prudičů a o tu byste ani vy nestáli. Tom je ale kluk šikovná, proto i tohle nakonec zvládne. No a ten jeho herecký výkon na konci, jak je šťastný a dojatý, že je po všem, z toho mi až ukápla slza.

plakát

Zmizelá (2014) 

Někdy ve mně film zanechá zvláštní pocit a přesně to se mi stalo po konci Zmizelé. Dlouhý byl sice jako sopel uřvaného fakana, ale záživný od začátku do konce. Situace v něm nervydrásající a nad počínáním jedné z postav jen nevěřícně kroutíte hlavou, čeho všeho je schopna. Docela mě mrzí, že jsem si nekoupila knihu, ač jsem na ni v knihkupectví často koukala. Možná je to dobře, protože obvykle bývají předlohy mnohem lepší než samotná filmová zpracování, takže mám teď díky mé nerozvážnosti opravdový filmový zážitek.

plakát

Pozůstalí (2014) (seriál) 

Co byste dělali, kdyby z vašeho okolí nečekaně zmizela část populace a v tom horším případě někdo blízký nebo rovnou těch blízkých několik? Budete mít spoustu otázek bez odpovědí, budete truchlit a snad chtít na vše po nějaké době zapomenout. Co když vám ale něco nebo někdo zapomenout nedovolí? Výborný dramatický seriál plný emocí, který vás vtáhne svou depresivní atmosférou a hudbou.