Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

Tak jestli tohle měla být parodie, tak tvůrci filmu asi nepochopili smysl slova "parodie" a pojali to až příliš vážně. Na parodii jsem se až příliš málo nasmál, opravdu minimálně. Film provází scény, které by podle mě měly být pojaty s humorem a ne s takovou vážností např. když Shaun zastřelí svou matku poté co se promění v zombie - takhle se to přeci dělá v každém zombie filmu, ale v parodii?? Abych film jen nekritizivoval, u pár scén jsem teda doopravdy pobavil např. když se rozhodli, že projdu davem zombíků způsobem, že je budou napodobovat, to bylo vskutku originální a uplný závěr mě také rozesmál. To jsou vlastně dva hlavní důvody, že jsem filmu nedal jednu, ale nakonec dvě hvězdy.

plakát

Zohan: Krycí jméno Kadeřník (2008) 

Naprosto luxusní komedie u které, jsem se smál od začátku do konce. Zohan se s ničím a s nikým nemazlí a to je věc, která dává filmu pořádný grády viz. stříhání vlasů. Myslím, že existuje mnoho žen, které by takovýmto "kompletním" servisem nepohrdly :). Prostě Zohan je borec!

plakát

Bruno (2009) 

Dávám 3 hvězdy a myslím, že docela právem.Byly zde scény u kterých jsem se naprosto skvěle pobavil, ale na druhou stranu i scény, které byly místama až dost ujeté. Nicméně kostýmy, kterých Bruno vystřídá opravdu hodně, jeho neutuchající touha stát se světovou celebritou a být známý a způsob jakým toho chce dosáhnout a následně snaha přestat být homosexuálem, to jsou určitě hlavní prvky, na které film sází. A docela se mu to povedlo.

plakát

Děsnej doják (2006) 

Komedie s jednoduchým humorem, která mě opravdu pobavila. Není nad to se zasmát parodickým scénkám, které jsou místama hnané do extrému, ale to k těmto typům parodií prostě patří!

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Nejprve uvedu, že na tento film jsem šel z "donucení", jelikož Harryho jsem viděl pouze první dva díly a ty byly naprosto pohádkový a nijak mě nezaujaly. Nejsem znalec Harryho, takže jsem ani moc netušil o co jde. Děj nebyl nijak zvlášť zajímavý, věřím že při čtení knihy bych u toho byl více napjatý. Film byl zbytečně dlouhý, některé scény byly táhlé nudné. Tři hvězdičky, které tomuto filmu dávám jsou pouze za vtipné scény (hlavně Rona Weasleyho), které mě docela pobavily a za to jediné leknutí, když se z vody vynořila ruka a chytla Harryho.

plakát

Riddick: Kronika temna (2004) 

Riddick opět v akci! Na to, že málo filmů nedosáhne slávy svého prvního dílu, tak si myslím, že The Chronicles Riddick není tento případ. Perfektní souboje a dobrá akce v podání Vina Diesela. K tomuhle chlapovi prostě patří, aby hrál roli, ve který to všem nandá a ještě u toho má občas vtipnou poznámku.

plakát

Černočerná tma (2000) 

Výborné sci-fi u kterého jsem se rozhodně nenudil. Člověk si řekne, že to bude celkem OK, když lidé přistanou na planetě, kde není známka života a kde neexistuje noc - ovšem do té doby, než nastane zatmění Slunce, to se potom začnou dít věci. A v tuhle chvíli je dobré mít po boku Vina Diesela, kterej si umí jako vždy poradit!

plakát

Yes Man (2008) 

Romantická komedie, která mě celkem pobavila. Poté co se Jim stal členem skupiny "Say YES to everything" a začal dělat věci, na které předtím neměl ani pomyšlení - viz. pomoc sousedce s poličkama :), jsem se párkrát opravdu rozesmál, ale jinak žádná sláva. Hodnotím průměrně - neurazí ani nenadchne :).

plakát

Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (2009) 

Po zhlédnutí prvního dílu, který nasadil hodně vysokou laťku, mě dvojka celkem zklamala. Děj opět výbornej jako v jedničce, nicméně ten způsob jakým to je natočený mě místama dost odrazuje. Scény jsou ještě rychlejší a energičtější než v jedničce a to bylo naprosto zbytečné. Jak už zde bylo napsáno, trochu zbytečné pokračování prvního dílu - dvojka toho moc nového nepřinesla.