Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (120)

plakát

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci (2018) odpad!

Předesílám, že jsem předlohu nečetl, takže ji nesoudím, nicméně tohle byl opravdu zážitek. Odpady rozdávám jen výjimečně, ale snad nikdy jsem neviděl film, který by si ho zasloužil víc. Jen jsem na to konsternovaně čuměl. Naprostá sračka, ale fakt taková, že se to úplně vymyká lidskýmu chápání. To je ale svým způsobem taky kumšt. Totální dadaismus.

plakát

Dycky Sunderland (2018) (seriál) 

Povinnost pro každýho fandu anglickýho fotbalu. Parádní pohled na tradiční klub v nesnázích.

plakát

Babylon Berlín (2017) (seriál) 

Naprosto vynikající po všech stránkách! Opravdu téměř bez výhrad. 5/5.

plakát

Potvora (2017) 

Ta svině! Tak tohle mě dostalo. Strašně civilní, ale přesto - nebo možná právě proto - až nepříjemně sugestivní. A klobouk dolů před oběma hlavními protagonisty.

plakát

Nepřátelé (2017) 

Snad už si ani nepamatuju, kdy jsem byl naposledy tak unešen hereckým výkonem jako Baleovým v Hostiles. Ta role mu sedla jako prdel na hrnec. Westerny mám hodně rád a Hostiles ve mně zůstanou asi dlouho, je to sakra silnej film. Hodně mi to připomínalo kultovní Krvavý poledník od mého oblíbence Cormaca McCarthyho. Zejména ta nihilistická atmosféra, beznaděj, brutalita a taky to, že život člověka neznamenal prakticky nic. Občasný patos jsem byl schopen prominout, jako celek to totiž funguje výborně. Western jako žánr v posledních letech zažívá renesanci a já z toho mám velkou radost. Jen víc podobných pecek! Pět hvězd.

plakát

Manželské etudy po 35 letech - Marcela a Jiří (2018) (epizoda) 

Jsem cynik a obecně tak trochu bezcitný hovado s minimem empatie, ale tohle, tohle byla silná káva. Tomášovi přeju jen to nejlepší, je to velkej frajer. Smekám virtuální klobouk.

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Myslel jsem, že už asi nikdy neuvidím film, který si mě naprosto získá. Jak rád jsem se mýlil. Naprosto mi to sedlo, atmosféra opravdu parádní, herecké výkony taktéž. Za poslední dobu nejlepší film, co jsem viděl. Suverénně.

plakát

René (2008) 

Časosběrný dokumenty od Třeštíkový jsou prostě pecka. René je řízek, bezesporu zmrd skrz naskrz, ale zároveň k němu prostě lehký sympatie musíte chovat, už jenom kvůli tomu, že to není klasickej prototyp tupýho recidivisty. Rozhodně zajímavý podívání.

plakát

Mami, ožeň mě (2011) (pořad) 

Naprostý vrchol koncentrovanýho televizního bizáru! Komentář je z říše snů, stejně jako výběr účastníků tohohle panoptika. Je to děsná prdel!