Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuneš se zabydluje v Ústí a současně řeší svoji bezútěšnou finanční situaci. Společně se svými kolegy se snaží proniknout do prostředí ústeckých neonacistů. To, co se původně zdá jako náhodný důsledek hromadné bitvy dvou skupin fotbalových „ultras“, je ve skutečnosti úkladná vražda. I Rohan je zcela ponořen do svojí obsese Željkem. Informátor Željkovi zabaví telefon a tím ho odřízne od světa. Msta na sebe nenechá dlouho čekat. (Česká televize)

(více)

Recenze (57)

huspenina33 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo horší než první díl. Kde je atmosféra první řady ? Viki Cabadaj jako vůdce nácků ( kde hraje naprosto příšerně, celou dobu vystřeluje slabiky jako zpravodaj Novy ), polykající rybí tuk místo cyankáli??? Proč bydlej na plesnivý ubytovně?? Pitva??? Starý ohraný vtipy se zvracejícíma a omdlévajícíma studenty. Mácha na kole?? Atd. NESTOJÍ TO ZA NIC ()

WinnJets odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jak se mi líbila první série, tak tohle byla skutečná fraška. Tady bylo odfláknuté snad úplně všechno. Fotbalové scény jsou naprosto tragické a působí spíš jako ze špatné parodie a bohužel ani s ostatními detaily si tady evidentně nikdo hlavu nelámal. Tak si to shrňme - je tady jakýsi imaginární fotbalový klub Spartak Ustí nad Labem, hrající své domácí zápasy zcela nelogicky na stadionu v Příbrami vzdáleném od Ustí cca.150km a navíc do domluvené bitky fanoušků dvou neexistujících týmů měli dle režisérů jít fotbaloví Ultras (ti se přitom starají výhradně o fandění, vyrábějí chorea, atd) do bitek totiž chodí fanoušci z řad Hooligans..Co se týče Skinheads, tak ti kteří nosí trička s Českým lvem rozhodně neuctívají Adolfa Hitlera a udělat z nich konzumenty drog je další perlička, jelikož ty konzumují především skupinky jako jsou obyvatelé kliniky, tedy anarchisté z naší slavné antify. Když už chci něco takového točit, tak by bylo fajn si alespoň něco málo o tomhle prostředí nastudovat... No a to jak si Mácha vesele jezdil na předraženém kole zraněného svědka, už musel vymyslet úplný magor, jelikož to by si nikdo z policistů nikdy nemohl dovolit. Bohužel to tenhle díl celé táhne hodně rychle ke dnu... ()

Reklama

.baris. odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je pro mě kolosální průser. Jeden nesmysl vedle druhého. Zaměňování ultras s hooligans a neonacisty, fetující neonacistka, neznalost základních fotbalových pravidel, neonácci, co na sebe práskají, fotbalovou hvězdu hraje kluk, který podle mě v životě nekopnul do balónu, házení piv na hlavní tribuně, hod pyrem po vlastním hráči, neonacisty se zákazem vstupu na stadion protáhne dovnitř údržbář... A mohla bych pokračovat. Ne, takhle to na fotbale opravdu nevypadá. ()

Dr.Taby 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trpěl jsem jako zvíře... To že se Ústí netočí v Ústí sice chápu, ale tahá to za oči. Ale všechno ostatní je fakt špatně úplně. Z postav se staly karikatury. Je jich tam moc, času je málo, takže každej má tak 2 až 3 zásadní věty a musí přehrávat. Náckové jsou opravdu vykresleni stereotypně jak z mateřídoušky. To co byl minule tým je dnes naprosto nespolupracující tlupa solistů. Scény z vězení jsou jak kdyby je někdo okopčil z nějakého starého US béčkového filmu. A pořád ty plesnivý ubytovny. To jako MV nemá na to, aby dalo Kunešovi a spol. nějakej suchej byt? Jak v Jáchymově, tak tady? Chápu, že pro zbytek ČR jsou severní Čechy Albánie, ale tohle je fakt děs. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z řady zcela průměrných krimi případů, bohužel tu tentokrát chybí nějaká ta raplovina. Na druhou stranu Kunešova alergie na plíseň stojí zato. Závěrečná scéna přeci jen dodala celému dílu lepší světlo a navnadila na třetí díl. Druhá série jaksi začíná hned od začátku zaostávat za originalitou jedničky a začíná se řadit mezi průměrné krimi seriály. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Sepovo krámek byl předělán z původního chomutovského Army shopu. (spacio)
  • Scény fotbalového zápasu, kde měl hrát fiktivní klub Spartak, se natáčel na příbramském fotbalovém stadiónu. Tvůrci využili také domácích aktérů, v záběru lze vidět jako hlavního rozhodčího Michala Patáka, bývalého prvoligového a mezinárodního rozhodčího, a také bývalého ligového hráče Příbrami Daniela Huňu. Tvůrci si trochu pohráli se záběry, když hráč šel po vyloučení směrem k nedokončené boční tribuně, kde nejsou žádné kabiny. Později však vyšel z kabin k autu za jinou tribunou, a opět odjížděl vozem pod nedokončenou tribunu, kde srazil hrozícího nácka. (ydenbroy)
  • Policie objeví na webových stránkách Ultras fotografie z bitky, kde došlo k vraždě, aniž se snaží zjistit, kdo ji fotil, případně jej vyhledat a dostat z něj tak důkazní materiál. (sator)

Reklama

Reklama