Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"To tedy byl porod!" vzdychnete si, když se vám něco nepodaří lehce, ale stojí vás to hodně úsilí. "To tedy byl porod!" je přesná definice nejen vstupu naší hrdinky Olgy na svět (vzácnou polohou čelní), ale tato věta vystihuje výstižně i její touhu najít pravou lásku. Není to vůbec jednoduché, možná proto, že ani Olga není jednoduchá. Má se svým milostným životem velké plány a má přebujelou fantazii. Městečko, kde se narodila, jí pro realizace milostných záměrů nestačí. A tak se přemístí do velkoměsta. Nejprve prodává v dámském prádle, kde obslouží přes 3 tisíce žen, než se stane zázrak a přijde ON! Ten první a pravý! To si aspoň Olga myslí do okamžiku, než ho přistihne při nevěře. Olga studuje psychologii, a tak má svou situaci teoreticky zvládnutou. Praxe je ovšem jiná. Zvlášť, když se potká s vyhlášeným děvkařem a ten ji odveze do karpatských hor. Anebo, když se málem utopí v kanoi před očima toho mladíčka ...anebo, když zjistí, že ten kluk, který ji poprvé viděl nahou, není zas takový kretén ...anebo, když pochopí, že její syn už není dítě ...anebo... těch "anebo" je na cestě, kde Olga hledá báječný vztah, hodně. Určitě ale platí, že film Zoufalé ženy dělají zoufalé věci je komedie, ze které vyplývá, že co se týče lásky, tak... i když je vám hrozně, i když jste k smíchu, tak to prostě nesmíte vzdát! (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (284)

Pink.Panther odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle byla debata kde si p. Marhoul stěžoval, že nikdo nekupuje české filmy, zatímco rumunské, polské, maďarské se prodávají do celého světa. Důvodem mělo být téma těchto filmů, ale postupem času z debaty vyplynulo, že těch důvodů proč to nikdo nechce je mnohem víc.... Vězte, že ani tento film nechtěli ani v Turkmenistánu ani v Tatarstánu ani zadarmo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Klasicky sa vyhýbam takýmto dámskym rom-com výplachom českej produkcie. Ale občas natrafím na niečo, čo katastrofu pripomína, ale skôr len náznakmi. Trápnosťou, to môže obdarovávať publikum vo veľkom, ale potom príde scéna, pri ktorej si poviete, byť takých dva-tri krát viac, mohla to byť mileniovská komediálna klasika. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Běželo to v TV tak jsem tomu dal šanci ačkoliv vím, že podobný filmy nejsou prostě mojí krevní skupinou. Snímek zbytečně tlačí na pilu ve snaze o to aby byl vtipnej. Až na pár vyjímek je ve výsledku humor filmu spíš na hranici trapnosti. Příběh je jalovej. Vše od prvních chvil směřovalo k neskutečně přeslazenýmu a hlavně očekávanýmu Happy Endu. Hodně slabá 1 hvězda. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Je to tak ujetý, až je to dobrý. :D Opravdu jsem se celkem pobavila, taková oddychovka, dost to vypovídá spíše o mužích, než o ženách..... 3,5 hvězdy vzhledem k podhodnocení zaokrouhluji nahoru. Normálně nečtu oficiální recenze, ale tentokrát jsem si jednu přečetla na novinky.cz a absolutně nesouhlasím s ničím zde psaným a už vůbec ne, že je hlavní hrdinka nesympatická hysterka. Naopak např. to, že nenarozené dítě mluví, mi přijde super a nápad jsem snad naposledy viděla v Kdopak to mluví. (oficiálně návštěvnost 2018: 189 955 diváků/ oproti 113 264 diváků Věčně tvá nevěrná) ()

Emzet odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem plakát a název, viděl jsem režiséra, viděl jsem reakce všech ostatních tady a dovolil jsem si to propojit. Takže ano, už při vstupu jsem čekal křeč a trapnost, hysterickou estetiku, tuny bizarního nonsensu, chromý scénář, který nedokáže být vtipný dokonce ani omylem a trvalý pocit studu za všechny ty alespoň trochu známější herce, jejichž přítomnost zde vskutku implikuje onu titulní zoufalost. Fakt, že i přesto se ZŽDZF podařilo moje očekávání překonat stonásobně pak vlastně trochu vnímám jako kvalitu sui generis. --------------- Přehlédl jsem, pravda, Pawlowské jméno u předlohy a scénáře, proto to jisté zmatení z oněch pokusů o ženské mudroprdství, do kterého se tato - kdysi poměrně svébytná, vkusná a místy i vtipná - dáma s léty propracovala. Rovněž od Renče nelze čekat mnohé, ale tam, kde dříve jeho tvorba alespoň trochu připomínala činnost někoho, kdo aspoň v zásadě ví, jak by alespoň obecně vzato měl (normální) film vypadat, nyní výsledek působí jako když pustíte za kameru dítě, které nejdřív vyzkouší všechna hejblata a následně se vloupá do cukrárny a sní všechno, na co přijde, až po úporný břichabol. Což se vší tou občasnou oplzlostí fakt nepůsobí dobře. --------------- Ale veškerá manýra a ztráta soudnosti stranou (konečně osobně bych snad radši to, než se dívat na film někoho, kdo nejenže filmy dělat neumí, ale vlastně ani nechce, neví proč a v životě snad jich ani moc neviděl, jak bude působit o rok pozdější Ženská na vrcholu), když nejdůraznějším pocitem z filmu je ona až opresivní blbost, ze které je diváku místy nesnesitelně trapně. Proč Mexičan? Proč to mariachi trio? (chápu, že odpověď druhá asi navazuje na odpověď první, ale to mi nevysvětluje proč!) Proč nás to provází celým filmem? Proč ty prenatální, digitální obludnosti? Proč “psychologie”? Proč prase? Proč Martin Kraus? A nevíc z toho všeho - proč transsexuální Kříž? --------------- Na rozdíl od jiných, tento film vám ani zdaleka nemůže ublížit. Ale trpět budete rozhodně. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (8)

  • „Měla jsem z Filipa na začátku rozporuplný pocit. Má svou jasnou představu, kterou chce vyjádřit. Nejdřív mě jeho připomínky štvaly, ale pak mě začaly podněcovat k tomu, že jsem některé scény úplně předělala,“ uvedla scénáristka filmu Halina Pawlowská. (SONY_)
  • Ve filmu hraje a zpívá reálná skupina Mariachi Espuelas, která se zaměřuje na mexickou lidovou hudbu. (ČSFD)

Reklama

Reklama