Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

Ach jak já měl rád sérii Scary Movie, po čtyřce jsem si ještě říkal, že to byl jen takový úlet, ale pětka bohužel potvrdila trend, vtípky na jedno brdo, které nejsou mým šálkem kávy, možná čas skončit, možná vrátit se více k prvním dílům, protože tohle Zuckerovi zatím moc nevychází.

plakát

Šmoulové (2011) 

Naprosto zhrozen po shlédnutí traileru, ovšem po návštěvě kina celkem spokojen, nedochází k prznění šmoulů NY, ale někdy dochází k pěkné symbióze. Nejedná se o nic z čeho se stane v budoucnosti klasika, ale jako rodinný film to myslím uspěje.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Věčný animovaný seriál, na námitky o kolísavé kvalitě v poslední době musím jen říct, podívejte se na první díly a srovnejte jakým vývojem tahle rodinka prošla a jak dlouho se již drží na obrazovkách. Málokomu se to podaří, málokdo dokáže tak vystihnout archetypy společnosti, málokdo dokáže takhle pobavit. Vše korunováno skvělým českým dabingem.

plakát

Lotrando a Zubejda (1996) 

Pro mě asi nejlepší porevoluční pohádka plná humoru a písniček. Nevím co chcete od pohádky více.

plakát

Comeback (2008) (seriál) odpad!

Nevím,ale viděl jsem pár dílů a nemůžu tomu prostě přijít na chuť, možná je to tím že nejsem metalista, možná všechnou tou nováckou slávou kolem toho, ale mně tohle prostě přijde jako hrůza, na kterou se dívat nechci a nemohu za mou osobu doporučit.

plakát

Poslední doutník (2010) (divadelní záznam) 

Díky druhému programu České televize se mi opět po dlouhé době podařilo nahlédnout do luhů a hájů českého divadla a opět jsem nebyl zklamán. Skvělé výkony Tomáše Töpfera a Elišky Balzarové, pěkně zapadly do příběhu o stáří,které nemusí nutně znamenat konec života, čili až na pár hluchých míst jsem byl spokojen a doufám, že si v blízké době opět vychutnám něco z české scény.

plakát

Copak je to za vojáka... (1987) 

První polovina, kdy probíhá cvičení naprosto skvělá, ovšem zbytek je podprůměrný.

plakát

Vyprávěj (2009) (seriál) 

Ač tady se mnou nebude se mnou asi většina souhlasit, myslím, že jeto vcelku slušný počin České televize a na české poměry vznikl celkem pěkný seriál, který 3 hvězdičky rozhodně zaslouží, není to žádný geniální počin, který bude slavný i za dvacet let, ale možná to bude seriál na který se za dvacet let rád podívám. Navíc přidávám jednu subjektivní hvězdičku za skvělou výpravu, díky které člověk může vidět ty staré věci z dob socializmu, které už dneska vidíme jen u rodičů a prarodičů na půdě.

plakát

Děkujeme, že kouříte (2005) 

Jak obhájit neobhajitelné a vyjít z toho jako klaďas. Proč taky ne jde vidět, že nedokázat je mnohem jednodušší než dokázat. A trio obchodníci se smrtí je opravdu dokonalé. Pro mě jasných 5.

plakát

Hrdina proti své vůli (1992) 

Pokud budeme jen trochu chytří nebude věřit všemu co je v televizi. Neuvěřitelný příběh bezdomovce,který ale není tak úplně jeho. Při filmu člověk vzpomíná na některé dramatické reportáže v televizi a přemýšlí co na tom sakra může být pravdy, proč by to nemohly být jen příběhy reportérů, které nemají s pravdou nic společného.