S tímhle filmem mám stejný problém jako S Pavučinou snů. Stačilo jen místo emzáků do toho zašmodrchat vládní agenturu. Ale to by scénáristi měli moc práce.
Výprava, světlo, kamera, kostýmy a snad i herci fajn. Scénář a dialogy jak z představení v sokolovně. 20 minut by se dalo vystřihnout a já pak přidám hvězdu.
V hlavní roli legendární trempská "Hospoda u zrzavého paviána" v Halounech. Sice tam nejni fotbalák, ale výboný pivo a bašta. Jedna z bran do brdských lesů.
Číslo 9 (2009)
Pro odvážnější děti.
The Social Network (2010)
Ksichtbonzblok jde mimo mé exhibiční prostředky. Zadky i předky.
Hra (1997)
Tohle je pro mne víc než Sedmička, jde to i bez brutálních hnusot.
Mé druhé já (2007)
Civilní Catwoman mne bavila celou dobu včetně detektiva.
Transformers 3 (2011)
Chtěl jsem napsat spoustu negativního, ale než jsem se k tomu odhodlal, tak se mi to vyčoudilo z hlavy.
Prokletý ostrov (2010)
Dobré řemeslo, které by se při troše snahy mohlo vejít do 90ti minut. Dobřeé, do stovky.
Strážce noci (TV seriál) (1981)
Sokol mě bavil. Moc toho vidět nebylo, akční věci probíhali hlavně v noci, ale pomsta byla sladká.
Zloději paměti (2004)
Cesta na Měsíc 3D (2007)
Pouze vata pro 3D. Snad až se lidi nabaží technologií, budou chtít zase nějaké příběhy.
Rumburak (1984)
Tohle už mi moc nešmakovalo.
Na dotek (2004)
Chápu, že jako divadelní hra to může být velice silné a působivé, ale přenosem na celuloid se to nějak zploštilo.
Kozí příběh - Pověsti staré Prahy (2008)
Je mi strašně líto, že se tohle nepovedlo. Když něco neumím, tak se do toho nehrabu. (Nemluvím o technologii!)
Nestyda (2008)
Chtěl jsem se dovědět víc...
Jeskyně (2005)
Jako vata do půlnoční televize slušné.
Duhová kulička (TV film) (1985)
Jeden z mých oblíbených rodinných.
Hudbu složil, slova napsal (2007)
Naštěstí tam není tolik té srdcebolné romantiky.
Django se vrací (1987)
odpad!Fakt nekvalitka.
Hanebný pancharti (2009)
V tom filmu je spousta věcí, přes které se nedokážu přenést pousmáním.
Sherlock Holmes (2009)
Tenhle film se může na DVD prodávat v setu s Vidocqem a Z pekla. Nepamětihodná zábava.
Tropická bouře (2008)
Když si budu chtít připomenout nejlepší okamžiky téhle parodie, pustím si prvních 20 minut.
Andělská tvář (2001)
Dvojice Kuklové Pomeje mne ničí v dabinzích a tady se to ukázalo = tohle nejsou herci.
Nejkrásnější hádanka (2008)
Renesance (2006)
Z nouze cnost? Asi jo!
Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009)
Tak, prosím, čtyřku né, tak prosím pětku né! My jsme v tom nevinněéé!
Kožené slunce (TV film) (2002)
Tři dny Kondora (1975)
Kde jsou ty časy, kdy se točily i filmy pro dospělé?
Soumrak mrtvých (2004)
Zkrátit...!
Anglické jahody (2008)
Nejni důvod to vidět (znovu?)...
Poslední plavky (2007)
Za to hodnocení se omlouvám, ale koukám na to očima ochotníka...
Beowulf (2007)
Bohužel, už dlouho nepatřím do Zemeckisovy cílové skupiny a jemi to líto.