Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama

Oblíbené seriály (10)

Star Trek: Hluboký vesmír devět

Star Trek: Hluboký vesmír devět (1993)

V roce 2018 jsem se rozhodl, podívat na tento seriál po cca 10ti letech. Seriál mě bavil eště více a musím říct, že DS9 řadím mezi mé 3 nej scifi seriály. Dokonce první řada byla supr, pak ovšem přišel úpadek a další dvě série byly slabé, ale pak nastala změna a seriál dostal vyšší tempo. u mne za ***** Nejvíce se mi líbily postavy Bashira, Siska, Jadzie, Quarka a Garaka.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Humor, postavy, klasika, šílenství, bazukojdy a posádka se v prach obrací. Britové to zkrátka umějí a jak to tak vypadá umět i budou.

Naruto: Šippúden

Naruto: Šippúden (2007)

O Narutovi toho bylo napsáno dost a pro mne je to jasných pět hvězd. Jen škoda tolikati Filerů. Doufám jen v jedno, že by mohli natočit seriál o Madarovi, či jiných záporácích.

Gotham

Gotham (2014)

Psychopati, vrazi všeho druhu, tajné spolky, mafie a proti nim stojí James Gordon, Bruce Wayne a jejich parta. Ovšem nejlepší postavou a také hercem je Robin Taylor alias Tučňák, začíná tam jako Lúzr, ale postupně se vypracuje. I on má svou partu. Seriál začína jako mafiánský-krimi, ale postupně se mění na komixový a mi múžeme bejt u zrodu Mr. Freeze, Hádankáře, Jokera a dalších.

Ash vs Evil Dead

Ash vs Evil Dead (2015)

Bruce je skvělej herec a postava Ashe, mu náramně ladí. Najde se tu i postupem času, téměř celé obsazení, ze seriálu Xena. Ale nebojte, jedná se většinou o vedlejší postavy, které jsou rozkrájeny na nudličky. To mě přivádí k hlavnímu dšji, kterej se točí kolem lidí nakrájených na nudličky a skvělého, morbidního humoru. naavíc seriál není rozztahán do mnoha epizod, takže je tu celkem spád a hektolitry krve. Seriál by si zasloužil jednu, dvě sérky navíc.