Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Nejhvězdnější noc popu (2024) 

Tak to je něco, co mě neskutečně zaskočilo. Od začátku až dokonce jsem s napětím sledovala, jak se to vyvíjí. Nádherný dokument, víc nic není potřeba říct! Dávám 5 hvězd.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Konečně něco, co se odlišuje od těch romantických a nepřirozeně slušňáckých seriálů. Seriál "Most" je o nás, takto se chováme, je vtipný a připadá mi, že snad herci ani nehrají, ale chovají se přirozeně. Je to zábavné a těším se na další díl.

plakát

Bůh ti žehnej, Ozzy Osbourne (2011) 

Děkuji za tento dokument. Znám Ozzyho už více jak 40 let. Že byl šílený jsem věděla, ale že až tak mě překvapilo. Nic méně teď už chápu kluka z nuzných poměrů, který měl najednou hromadu peněz. Jeho hudbu a projev miluju, ať je jakýkoliv. Překvapila mě upřímnost a otevřenost projevu všech zúčastněných. Zvláštní je, že to všechno přežil, když v té době umírali na nezřízený život mladí rockeři. Nelze to vysvětlit jinak, než že bůh miluje rockera Ozzyho. Ještě jednou děkuji a dávám pět hvězd.

plakát

Hledá se Dory (2016) 

Hodně dobrý film, krásná hudba. Vadilo mi, neustálé opakování MAREK EBEN. Jednou docela vtipné, ale tolikrát už to přestává být vtipem a otravuje to. Navíc malé děti, pro které to bylo natočeno, to stejně nechápou. Dávám pět hvězdiček.

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2010) 

Dávám klobouk dolů pane režisére, něžná, krásná a romantická kniha, převyprávěná dvěma pohledy hlavních aktérů.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Docela mě to překvapilo vulgárními výrazy, nejsem vůbec jejich zastáncem. Velmi vtipný seriál, který má spád. Vtipné slovní hříčky dávám 5 hvězdiček.

plakát

Americký zločin (2007) 

Po celou dobu sledování filmu, jsem měla nepříjemný až úzkostný pocit. A úzkosti jsem se nezbavila ani po skončení filmu. Film je velmi reálně natočen a herecký koncert Ellen Page to jen podtrhuje. Nějak se mi nepodařilo pochopit rodiče týrané dívky, za to dávám o hvězdičku méně. Víckrát ho vidět nemusím.

plakát

Benjamin aneb Deník panice (1968) 

Tento film, jsem viděla když mi bylo asi 19 let a byl to tehdy pro mě velmi romantický film. V těch časech u nás, to byl erotický film, na který proudily davy. Jemný, romantický filmeček s krásnou Catherine Deneuve. Chtěla bych se na tento snímek ještě někdy podívat, přestože by v dnešní době asi neuspěl.