Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Oblíbení herci (10)

Tom Cruise

Vynikající herec,který roste s každou svou filmovou rolí...pro mě už ale navždy Lestat.INTERVIEW S UPÍREM-Lestat,POSLEDNÍ SAMURAJ-Nathan Algren,COLLATERAL-Vincent!

Brad Pitt

Stejný případ jako u Toma Cruise,Brad zraje jako víno a pro mě zůstává nepřekonatelný jako upír s lidským srdcem Louis!INTERVIEW S UPÍREM-Louis,LEGENDA O VÁŠNI-Tristan,TROJA-Achilles!

Antonio Banderas

Charakterní herec ale i člověk s velkým Č,který má obrovské charisma.INTERVIEW S UPÍREM-Armand,EVITA-Che,NÁJEMNÍ VRAZI-Miguel!

Anthony Hopkins

Sir nejen osobně ale i ve světě filmu,jeden z gentlemanů světové kinematografie...plukovník Ludlow z Legendy o vášni.BOUNTY-kpt.Bligh,MLČENÍ JEHNÁTEK-Hannibal Lecter!

Johnny Depp

Naprosto univerzální herec,není snad role,kterou by nezvládl a já si jen velmi přeji,aby jednou konečně už dostal Oscara!STŘIHORUKÝ EDWARD-Edward,LIBERTIN-hrabě z Rochesteru,KARLÍK A TOVÁRNA NA ČOKOLÁDU-Willy Wonka,PIRÁTI Z KARIBIKU-Jack Sparrow!

Pierce Brosnan

2.nejlepší Bond v historii!Všechny Bondovky,MAMMA MIA-Sam,SERAPHIM FALLS-Gideon,MUŽ VE STÍNU-Adam Lang!

Sean Connery

Jeden jediný a pravý 007,zaskvěl se ale i v jiných rolích,vítečný byl například jako mnich William ve Jménu růže!PRVNÍ RYTÍŘ-král Artuš,SKÁLA-John Patrick Mason,PAST-Robert McDougal!

Sylvester Stallone

Herec se sametovýma očima a velkým srdcem,velký dík za Rockyho a Ramba!Vynikající byl ale také nepříklad jako Roberth Rath v Nájemných vrazích.OSCAR-Angelo "Snaps" Provolone,POSTRADATELNÍ-Barney Ross!

Leonardo DiCaprio

Po Titanicu jsem ho považovala za dalšího fracka s líbivou tvářičkou.Ale už po filmu Gangy New Yorku jsem rychle změnila názor.Dnes se mu hluboce omlouvám a klaním,vyrostl ve špičkového herce:PROKLETÝ OSTROV,VLK Z WALL STREET,NESPOUTANÝ DJANGO...pro mě ale naprosto nejvíc v THE REVENANT jako Hugh Glass...nepřekonatelný!

Liam Neeson

Zbožnuji jeho charakterní herectví, které ukázal v mnohých svých rolích a že jich měl mnoho nádherných. V poslední době se věnuje akčním filmům, pro mě ovšem navždy zůstane Oskarem Schindlerem, což je jedna z nejlepších a nejzásadnějších rolí v historii kinematografie.