Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (12)

plakát

Jmenuju se Earl (2005) (seriál) 

Bezkonkurenčně nejlepší komediální seriál co jsem doposud viděl. Velká škoda, že seriál skončil po čtvrté sérii, zasloužil by si ještě další...

plakát

Cesta na Guantánamo (2006) 

Skvele natoceny dokument o bohuzel odpornych nacistickych praktikach USA....Michaelu Winterbottomovi davam pet hvezdicek, ale amikum vic nez odpad!

plakát

Pán velryb (2002) 

Krasny film z maorskeho prostredi, skvele herecke vykony, nadherna hudba a navic mam k Novemu Zelandu srdecni vztah, takze jak jinak nez - plny pocet boduuu!!!

plakát

Pach krve 2: Cesta nikam (2007) 

Rekl bych, ze dvojka ani z poloviny nepresahuje jednicku. Kdyby to tocil Rob Schmidt, dopadlo by to urcite lepe...

plakát

Neznámý svůdce (2007) 

No jak tak koukam, tak sem asi z jiny planety. Podle meho nazoru docela nadprumerny thriller s necekanym koncem.

plakát

Sex ve městě (2008) 

Sledoval jsem film s pritelkyni, takze jsem ho dal do konce :) ale byli to muka...Samozrejme vim, ze tenhle film je hlavne pro zensky a jeste vic pro ty, ktery sledovaly serial..., ale s takovou stopazi jak u nejakyho velkofilmu od Camerona..., nevim nevim...ja davam jednu hvezdici a ta druha je za pritelkyni, aby ji to nebylo lito ;)

plakát

Skrytá identita (2006) 

Tak Mafiani maji hodne velkou konkurenci! Pro me asi zatim film roku!! Opet klobouk dolu pane Scorsese!!!

plakát

Temné vody (2005) 

Urcite jeden z nejpovedenejsich japonskych remakeu a vsichni tak malo hvezdicek???Vsechno se neda prece skatulkovat;)nebo zaujatost???

plakát

Pach krve (2003) 

Koukam,ze Wrong Turn tady neni moc oblibeny:( Osobne mam teda uplne jiny nazor.Rekl bych,ze to jeden z nejlepsich hororu,jaky byl za posledni dobu natocen. Je videt, ze Schmidta hodne inspirovali starsi veci,jako je treba Texas Chainsaw Massacre od T.Hoopera,coz je urcite dobre.Povedlo se mu navodit tu spravne ponurou atmosferu,kterou vetsina dnesnich hororu prave postrada. Navic film obohacuje skvela kamera (napr. zaber klicovou dirkou na oko,v nemz se odrazi dost drsna scena) a vyborna hudba...Ja nemuzu jinak,nez dat „trem chlapum v chalupe“ pet hvezdicek:)

plakát

Old Boy (2003) 

Tak tenhle film mne opravdu dostal.Skvela kamera,scenar a vyborny herecky vykon hlavniho predatavitele!!!! Korejska kinematografie je opravdu zvlastni (v dobrem slova smyslu) a zacina me cim dal tim vic zajimat..Uz se tesim na "Sympathy for Lady Vengeance"- to bude pecka:)