Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Shoky & Morthy: Poslední velká akce (2021) 

Mam fakt rád Kozuba a čekal jsem, že se budu bavit, ale zasmál jsem se asi dvakrát a jinak to bylo takový nijaký. Prostě nedoporučuju. 50 procent.

plakát

Konec šňůry (2015) 

tak tenhle film mi sedl do podzimu. citlivě a nenápadně, krůček po krůčku prošel až k hlubokým existenciálním vrstvám, aby mě dostal k sobě samému. přitom je to film bez nátlaku, bez prázdných chvil, či prvoplánových emo ždímaček. za plný počet.

plakát

Final Girl (2015) 

Nápad dobrý, provedení nepřesvědčivé (souboje, herecké výkony celkově) a nudné (celkově). Viděl jsem prvních deset minut a posledních půl hodiny abych těch deseti minut nelitoval. Jediný zajímavý nápad, který neprozradím, kdyby se na to někdo chtěl podívat. Ten závěr místo seriálu na dobrou noc ok. Srajda.

plakát

Bill Hicks: Sane Man (1989) 

Bill je prostě hero a kvůli svému předčasnému odchodu (křížek32) si posmrtně šáh i do přihrádky na mučednický čepice. Jeho skutečný velký dílo je ale imho Relentless.

plakát

Eddie Murphy Delirious (1983) (pořad) 

matro místy neaktuální, marfy místy na můj vkus příliš sebeadorující, ale podstatný části majstrštyky ke kterejm se rád vrátim. jsem rád že jsem nejdřív viděl komplet stand-upy george carlina, louieho c. k. billa burra a další. tohle jsou kořeny, který teď rád objevuju, ale když jsem na delirious před pár lety narazil poprvé, tak mě to nezaujalo. holt ty negři sou na mě trochu moc uječený a je jim hůř rozumět.) + člk musí trochu chápat z jakýho prostředí ty lidi přicházej a naladit se na to. je to přece jen trochu jiná kultura.

plakát

Delirium (2014) (TV film) 

Otřesná vykrádačka Equilibria, ale bez uvěřitelný společenský struktury, bez atmosféry a bez vysvětlení. Pro teenagery dobrý. Knihy neznám (a jsem tomu rád;).

plakát

Pozůstalí (2014) (seriál) 

Jsem nadšen! Konečně zas seriál, kterej má koule.

plakát

Thor (2011) 

ale jo, jen houšť, ať se nám ty komiksový vesmíry rozrůstaj

plakát

Mechanik zabiják (2011) 

Mě Statham docela baví a .. je docela jedno, jak se zrovna v tom kterém akčňáku jmenuje, protože překvapení v podobě vybočení z univerzálního Stathamova charakteru se nekonají. Inu, je dobré, že člověk může takřka jít na jistotu a nic ho neruší z módu mozek-off a má to spád. Pár akčňáckých vychytávek, které jsem ještě neviděl, nebo viděl tak málokrát, že nejsou klišé, se taky našlo. Jen tak na okraj: Když pozoruju, jak si doba žádá čím dál tím přehnanější akční scény, říkám si, jestli se to někde zastaví, nebo postupně žánr akčních filmů splyne s těmi dle komixů. No, to se už možná víceméně stalo a jsme na cestě k prolnutí se sci-fi;).