Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (17)

plakát

London (2005) 

Geniální. Famózní dialogy skvostně prodané vynikajícími herci.

plakát

Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? aneb Tak to mi ho teda vyndej (2005) (divadelní záznam) 

Lábus tady má mnohem těžší úlohu než Čtvrtníček a řeči jako že je jeho léta jsou ty tam :D ... to je zase rejpání, to je jiřiku celý vo rejpání, na to voni sou mistři. Náhodou v 60ti letech ty skluzy ...

plakát

Poslední plavky (2008) 

První půlka za 3 hvězdy, druhá za jednu ( s odřenýma ušima ) ... Čtvrtníček je ale stejně borec

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

S klidem se můžu podepsat pod komentář POMA. Úvod více než famózní, avšak to je vše, jelikož už nenásledovalo vůbec nic, jen létání Batmanů střílejících po sobě laserem a ničících město. 3 hvezdy za úvodní pětačtyřicetiminutovku a Malin Akerman

plakát

Insomnie (2002) 

Mrazivý thriller jednoznačně patřící do povinné výbavy filmaře. Snímek zavrtávající se až do hloubi mysli s jak jinak než výtečným Al Pacinem, kterému cvok Williams (mimochodem klobouk dolů) nedá ani nachvilku spát. Oba udělali podobný zločnin a podobným způsobem se ospravedlňují.

plakát

Avatar (2009) 

Už půl roku před premiérou byla okolo filmu mela srovnatelná se zapalováním olympijského ohně, čemuž osobně vůbec nerozumím, jelikož u mě je na stejném schůdku jako například stejně groteskní třetí pokračování Shreka. Když jsem si tento počin poprvé pustil, vyvolal ve mně pocity podobné situaci, kdy mi bylo na hodině dějepisu naší profesorkou, příznivkyní někdejšího režimu, oznámeno, že nás osvobodili rusové v amerických uniformách. Nevím zda se nad tím pousmát či zvracet. Takhle to dopadá, když se malíř více soustředí na barvy které použije, než na myšlenku kterou chce jeho malbou sdělit. Tenhle film zkrátka do konce nikdy nedokoukám. Možná kdybych to viděl v předškolním věku, byl bych okouzlen trochu více.

plakát

Krvavý diamant (2006) 

Určitě jeden z nejzajímavějších snímků které jsem měl tu čest vidět v poslední době. Chválím politický podtext a bylo tam i pár krásných chladných Hounsouových vtípků, které jsem v dannou chvíli určitě nečekal a docela mě přepadli. Příjemný Hounsouův a tradičně skvělý DiCapriův výkon.