Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (375)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Penelope a Salma naštěstí nejsou dvě punkerky á la Sex Pistols, bohužel ani Sexy Pistols (to ty pistole, co drží, jsou hezčí). Dvě hašteřivý Maxim girls chtějí vylupovat banky a pomstít lid, s těmito preferencemi by mohly vyhrát komunální volby. Hlavní záporák nevypadá jako odborník na nemovitosti, ale na nemotornosti. Že by babská variace na Reforda s Newmanem? Ať chtěná či nechtěná, jejich role by zahrála líp i škeble rybničná. Jedna má temperamentu, že by rozvášnila i vytesané hlavy amerických prezidentů, druhá má permanentní škytavku a umí s nožem líp jak Steven Seagal...jasně, musí se to brát s nadhledem, ale já toho nadhledu nemám nekonečné množství. A tak upřímná hloupost, jako je tato, toho nadhledu potřebuje koňskou dávku. Mé 2* jdou na vrub faktu, že jsem film viděl v méně vhodnou dobu a v nevhodném rozpoložení k tomuto filmu, které mám v 99% případů. Postelová scéna je trapná a jen pro chlapy...a když čtu zdejší komentáře, bohužel jí to vyšlo. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Western pre ženy. Hlavná dvojka je krásna a ono im to v sedle aj sluší, ale podobné vzkriesenia westernového žánru ma akosi urážajú. Výprava je pekná, humor občas úsmevný, ale príbeh za veľa nestojí. Samozrejme je celý film s minimom krvi. Jediná zaujímavá akčná scéna, je tá spomalená prestrelka vo vlaku (ešte aj tá je neprehľadná). Toto sa proste pravému fanúšikovi westernov nemôže páčiť. 45% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zajímavé je, jak si vaše země umí zdůvodnit porušování práv těch ostatních." Na konci 19. století ještě nebylo americkým národním sportem žalovat kohokoli za cokoli, takže se Maria a Sára, s kolty v rukou a s šátky přes tváře, vydaly na zdvořilostní návštěvy bankovních poboček, aby získaly zpět rodinné finance. To je dobře, protože krásné holky, s povolením používat pistole a sex, mě obvykle hodně baví. Z nějakého záhadného důvodu však té zábavy tentokrát nebylo tolik, v kolik jsem doufal, ale nic se neděje. Obě desperátky čekám večer kolem desáté v trezoru ČNB a určitě se na vylepšení hodnocení nějak domluvíme. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Obě herečky se nemají příliš v lásce. To ale není nic nového. Co je asi méně známé, tak že proto film režírovali dva režiséři, aby nedocházelo mezi P. Cruz a S. Haeyk k zbytečným hádkám. Ty při natáčení prý byly stále na pořadu dne. Jedna si stěžovala, že druhá má větší výstřih, druhá zase, že je méně vnadně nafilmovaná a že se to musí předělat atd. A zde žádný drsný zákon z roku 1880 na ně neplatil. Inu ženské. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Zopakovať úspech MAVERICKA skúšali viacerí (napr. WWW), dokázali to máloktorí (SHANGHAI KID). Bandidas sa však o nič nepokúšajú, ani nedokazujú, chcú len pobaviť - čiastočne svojou hlúposťou, čiastočne roztomilosťou. Pozerá sa na to dobre, divák dostáva to, na čo je už od Bessona producenta/scenáristu zvyknutý... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Quentin (Steve Zahn) používá a mluví o metodě dopadení pachatele pomocí identifikace otisků prstů, tzv. daktyloskopii, bezmála třicet let před jejím prvním použitím v roce 1877 v Indii. (Cheeker)
  • Snímek natáčeli ve slavné mexické lokalitě Durango, kde vznikly klasické westerny jako El Topo (1970), či Pat Garrett a Billy the Kid (1973). Mnohé z filmových kulis, které tam byly postaveny za víc jak sto let filmování, tvůrci využívají dodnes. (imro)

Reklama

Reklama