Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (47)

plakát

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci (2018) odpad!

Dlouho jsem neviděl větší s prominutím sračku. Viděl jsem pouhých cca 20 minut, když dávali v televizi a to tak, že jsem vždy po několika minutách musel odejít to rozdýchat, protože mozek mi radil at rozbiju televizi a skočím z balkónu :D

plakát

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977) 

Těžko hodnotit 38 let starý sci-fi film, když víte jaké jsou dnešní technologie. Každopádně věřím, že v té době to byla bomba .

plakát

Melancholie (2011) 

Po dlouhém uvažování a doslova půlhodinovém čtení ostatních recenzí jsem už dospěl k závěru. I přesto, že tento pro mne nepochopitelný a emocionálně nepůvabný snímek má tak vysoké hodnocení a hojný počet mnou uznávaných recenzentů ho vychvaluje pro jeho "mnou" nepochopené kvality, musím se tedy přiklonit na stranu kritiků, kteří dokázali dokoukat tento pro mne "emocionální paskvil" pouze ztěží a s několika přestávkami. Co se týče hereckých výkonů, tak to je asi jediná pozitivní věc, která mi v tomto filmu potěšila, opět ovšem jen velmi málo, protože hraje li herec dobře roli, která vám přijde jako tátální s prominutím "sračka", hledá se v tom těžko to dobré. Další pozitiva mě bohužel již nenapadají, snad jen hudba, ta k tomuto "paskvilu" seděla náramě, avšak přesto mě nedonutila dát druhou hvězdu, a tak jsem zůstal u té jedné.

plakát

Let číslo 93 (2006) 

Přemýšlím, zda hodnotit film nebo kvalitu informací v něm obsažených. Co se týče filmu a jeho pravdivosti, tak bych šel i klidně pod 20%, kdo se o události z 11.9.2001 alespoň trochu zajímal, ví, že takhle to přesně nebylo. Co se týče filmu a jeho natočení v real-time sledu událostí, hodnocení se pohybuje samozřejmě mnohem výš a to na cca 70%. Bohužel jsem značně ovlivněn skutečnými informacemi. V konečném hodnocení tedy 3 hvězdy.

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Mé hodnocení jde ruku v ruce s Galadriel a proto se nechci příliž opakovat. Konec seriálu bylo vážně utrpení, s tím, že poslední dva díly už jsem přetáčel, protože dokoukat to nešlo. Nakonec tedy 3 hvězdy 60%.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Bezchybný film se super hláškami a velmi poutavým a dojemným příběhem. Dokonalá hudba to ještě zvýrazňuje. 5 hvězd, nemám co bych vytknul. Výkon černocha obdivuhodný :)

plakát

Vzpomínky (2006) 

Jako oddychovka možná,ale logiku v tom nehledejte. Pokud se jedná o herecké výkony v tomto filmu, není o čem mluvit, ale dějově je to i přes Sci - Fi fail. Nevím proč si autoři stále myslí, že když točí Sci-Fi tak si tam mohou strčit tisíce nelogismů. Takže buď to měli udělat tak, že se prostě přenesl do minulosti a tam to změnil a nebo, že se přenesl do minulosti, ale časoprostorové linie běželi stále souběžně, takže by se nezměnilo nic a konec by byl tragický. Ovšem pokud se tyto dvě teorie spojí je to naprostý paskvil. Nakonec tedy tři, ale hodně mi z těch nelogickejch blbostí cuká koutek.

plakát

Nezvratný osud (2000) odpad!

Kde tento film získal hodnocení nad 70% tedy nechápu. Jediné co stojí za uvážení je téma. Zbytek naprostý brak. Ale u čeho sem brečel smíchy(mozná žalem) je skákající elektrický kabel. To bylo fakt už moc. Možná si to ten odpad nezaslouží ale příjde mi to všemi totálně nadhodnocené a tak ho tam dám.

plakát

Grindhouse: Planeta Teror (2007) 

Bohužel si toto dílo nedovolím hodnotit,protože mé pocity jsou velice smíšené. Dílo by mělo poukazovat na některé staré filmy které neznám a proto nevím jestli se povedlo nebo ne. Každopadně kdybych hodnotil podle toho co sem videl,aniž bych o tom něco četl bylo by to asi pod 40%. Co mě naprosto dostalo je : Střílející noha na konci. To je vrchol stupidity,jestli to byl záměr nevím ale mě se to nelíbilo.

plakát

Fontána (2006) 

Mít jasno? To o tomto filmu eště asi dlouho mít nebudu. Jde o trošku něco jiného než můžete čekat od běžného filmu. Zda je to dobré či špatné nevím,kazdopádně film mě velice zaujal-80%.