Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Poseidon

Poseidon (2006)

Katastrofické filmy tohoto druhu, no ono ostatně všechny katastrofické filmy, zbožňuji a tenhle je rozhodně na špičce. Nevím proč je to tak odsuzované. Navíc Josh Lucas je prostě skvělý.

Deník Bridget Jonesové

Deník Bridget Jonesové (2001)

Neuplyne rok abych se na tuhle komedii nepodívala alespoň dvakrát třikrát a i když ji umím úplně nazpaměť stejně se pokaždé trhám smíchy. Snad každá průměrná žena se musí v Bridget alespoň trochu vidět a to rozhodně ještě nejsem v jejím věku, Mark je podle mě naprostý ideál, alespoň tedy můj určitě. Dokonalé obsazené, všichni se mi do jejich rolí výborně hodí. Doporučila bych každému kdo hledá kvalitní romantickou komedii s kvalitním britským humorem. Nejoblíbenější scéna jednoznačně velká rvačka, průlet oknem a písnička It's Raining Men.

Pýcha a předsudek

Pýcha a předsudek (2005)

Tenhle film prostě miluji. Nejkrásnější příběh, líp to podle knížky udělat nešlo. Keira Knightley a Matthew MacFadyen jsou skvěle obsazeni v hlavních rolí. Nic víc k tomu není potřeba říct. Pohlazení po duši, 130%, doporučila bych bez váhání.

Jih proti Severu

Jih proti Severu (1939)

Pro mě prostě klasika. Dokonalé herecké výkony, příběh který mám ráda. Jak v knížkách tak i ve filmovém zpracování. Hlavní role nemohli být lépe obsazeny než Clarkem Gablem a Vivien Leigh. I přes svou délku utíká rychle a rozhodně nenudí. Prostě dokonalost, která mě chytila za srdce a nelze jinak než mít ho v mé top 10.

Anastázie

Anastázie (1997)

Můj nejoblíbenější animovaný film. Nádherně kreslené, sympatické postavičky, romantické, vtipné a poprvé to bylo i docela napínavé.

Ovládací panel
9 bodů