Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (30)

plakát

Střídavá péče (2017) 

Nejvíc se mi na celém filmu líbilo to, jak nutí postupně měnit sympatie k hlavním protagonistům. Herecké výkony mi přijdou skvělé. Celkově je film stresující až stísněný v dobrém slova smyslu) s napínavým koncem.

plakát

Zlatá sedmdesátá (1998) (seriál) 

Za odstranění Kutchera bych dala ještě hvězdičku navíc.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Nejsem úplným příznivcem válečných filmů, moc mě na pistolky a maskáče neužije. Tento film mě ale dostal, možná to udělal fakt, že je natočen podle skutečné události, možná je to tím že mám ráda Marka, ale každopádně mě film dojal, naštval, rozesmál...stál prostě za to.

plakát

Ženy na cestách (2010) (pořad) odpad!

Zlatuše, žena z lidu, to jako má být nějaký fór? Prezentovat nás jako bandu prostořekých vidláků, báječný. Cestopis je fajn, ale ty "cestovatelky" bych vystřihla.

plakát

Konzultant (2013) 

Tolik skvělých herců na jednom place. Čekala bych mnohem víc. Celé se to nudně táhlo a odpočítávala jsme minuty do konce. Jedna hvězda za obsazení, jedna hvězda za soundtrack.

plakát

Zimní příběh (2014) 

Tu hvězdičku dávám jen z úcty k hercům. Film je naprosto plytký, o ničem. Celou dobu čekáte co z toho bude a nakonec zklamaně zjistíte že nic.

plakát

Oldboy (2013) 

Ač nejsem největším fanouškem Joshe Brolina, musím říct, že se role zhostil na výbornou a film táhl kupředu. Hvězdičku dolů dávám za to, že originál je přeci jen jeden a o něco lepší.

plakát

Zataženo, občas trakaře 2 (2013) 

Nemůžu si pomoct, ale přišlo mi to roztomilé. Nápad se zvířaty s jídla se mi líbil. samozřejmě počítám s tím, že film je určen především pro děti a ne jako třešnička na dortu kinematografie.