Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (135)

plakát

Mimi šéf (2017) 

Hodnotím jako čerstvé rodič a opravdu sem se bavil královsky

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

V první půlce hlavní postava Ramba moc nepřipomíná a člověk si musí opakovat, na co se vlastně dívá. Ale ta druhá polovina Home Alone po 70 letech už přináší to, na co celý film čekáme. Takže nakonec to člověka neurazí, ale řekl bych, že už stačilo.

plakát

Interstellar (2014) 

Takové film na jedno podívání. Bavilo mě to tak dlouho, jak trvá normální film, a to hodně, ale v co se to změnilo potom?

plakát

Nádherná Zelená (1996) 

Takhle kvalitní hodinku a půl jsem opravdu nečekal :)

plakát

Divergence (2014) 

Mně to náhodou přišlo jako docela povedené sci-fi oplodňovák. O předloze nevim vubec nic, ale předpokládám, že většina toho, co se mně na filmu nelíbilo, vychází z ní. Naivitu a romantiku lze odpustit, však je to film hlavně pro děcka :)

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

První tři řady se BigBang mohl pyšnit svou originalitou a genialitou. Potom se z toho stalo HIMYM a šlo to do kytek... Ze stydlivyho Raje je Gay, z třináctiletyho Howarda ženáč, Sheldonovy zásady sou v každym dílu rozdílny a Penny už neni kočka, i když v každym díle tvrdi někdo opak.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Konečně dokoukáno. Pro mě top seriál. Spoiler! - závěr stál za prd, ale plny hodnocení má zaslouženě.

plakát

Srbský film (2010) 

Myslel sem si, že nikdy neuvidim nic odpornějšího než Lidskou stonožku, ale Srpski film je silná konkurence minimálně na stejnym levelu. Má to hlavu aji patu, když pominu, že to je vpodstatě thriller-porno. Přesto si myslím, že takovyhle filmy nemusí spatřit světlo světa. Vygradovalo to v chuťovku obracející vnitřnosti naruby.

plakát

Gravitace (2013) 

Viděno ve 3D. Jeden z mála filmů, pro které má tato technologie smysl. Stejně tak Gravitaci sedí i krásná stopáž půl druhy hodinky. Přistupoval jsem k filmu lehce skepticky a s mírnými obavami, ale je to povedená jednohubka, která je krásně zpracovaná a když člověk ignoruje ty amerikanismy, tak je to fakt podívaná, která stojí za to, ale asi jenom ve 3D. Musím se přiznat, že sem byl napnuté jak kšandy.