Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (186)

plakát

Monarch: Odkaz monster (2023) (seriál) odpad!

Odpad monster bych toto "dílo" pojmenoval. Nesmí chybět LGBTUHTFDHKHVVCJLHG propaganda která by ani tak nevadila kdyby měla nějakou souvislost ale nemá, zbytečná vsuvka pro plnění limitů Svazu Amerických bolševických republik na povinné obsazení všech ras, sexuálních orientací a dalších poruch podporujících vymírání lidstva.

plakát

Bezpečná hranice (2004) (seriál) 

Je jednodušší utéct ze Severní Koreje než se dostat do trestanecké kolonie zvané Austrálie. Neuvěřitelná šikana!

plakát

Donbass (2016) 

Toto je důkaz zkurveného západního pokrytectví!

plakát

Kryptotunel (2024) 

Amíci si svoje zmrdy umí hýčkat, točí o nich dokumenty, filmy kde je hrají serebrity a na základě toho jsou serebrity z nich a vesele se vysmívají svým obětem. Jako například tento zmrd.

plakát

Armstrongova lež (2013) 

Armstrong je sebestředný, egoistický a ulhaný zmrd. Co se mu ale nedá upřít je to, že na podporu léčby rakoviny vybral přes 500 mil. dolarů. Jak o něm řekl Bill Burr: "Hele, byl to prostě sociopat na kole . . . Kdyby makal pro nějakou korporaci, lil by jim tam něco do vodovodu nebo dělal kdovíco. Jen ho nechte sedět na kole. Ať si jezdí do kopce a z kopce. Vždyť tím nikomu neubližuje. A testy na steroidy mělo pozitivní všech dvacet nejlepších cyklistů, takže to náš nadopovanej borec natřel vašemu nadopovanýmu borci. A ti co tomuhle odpornýmu sportu šéfujou, seděj v kanclu a říkaj: "To je vrchol! Vždyť vrhá na cyklistiku špatný stín." Vrátěj snad všechny prachy, který na tom chudákovi vydělali? . . . "

plakát

Zoo (2022) (seriál) odpad!

Prima jede tu svou sračkoidní vlnu a stále natáčí čím dál větší hovna. Pár dílů jsem viděl jenom kvůli zvířátkům ale hovno, chce se mi zvracet.

plakát

All of Us Are Dead (2022) (seriál) 

Poslouchat to v originále je docela peklo ale už sem pár korejských filmů viděl tak si pomalu zvykám. Opět je tam vidět nenší "vykrádačka" zombíků ze Světové války Z jako zde ale zombáci jsou docela dobrý. Mají trochec bordel ve střihu a moc nechápu že je to ani netrklo když je to do očí bijící. Esli nás ale bude Jižní Korea zásobovat skvosty jako je např. tato šílenost tak budu velice spokejný.

plakát

Lucky Louie (2006) (seriál) 

Nejlepší antikoncepční seriál. Už po shlédnutí prvního dílu byla má chuť toho malýho zmrda vyhodit z okna obrovská.

plakát

Jimmy Savile: Britský horor (2022) (seriál) 

Svinská a zkurvená BBC a jeden slizkej zmrd co tam dělal. Není to poprvé co tam kryjou takovou špínu.