Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (330)

plakát

Mai wei (2011) 

The Brotherhood of War + Enemy At The Gates + Saving Private Ryan - Korean Mix.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Za ty prachy... Ty scény v jeskyni, červi a nakonec lev tomu dal korunu. Obsah takřka nulový, ale hlavně se, Jákle 20x zvěčni v titulcích. "Prečo má súdruh Žižka v ruke len takú onú vyrezávanú halúzku? Veď to něbol volajaký kapelmajster alebo farár. Dajtě mu do ruky aspoň lahký gulomet!"

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

V jedné ruce lidské torzo, ve druhé BAR a ještě v běhu trefí tři Japonce. Tak to mě teda dostalo XD. Celkově nic moc. Na akci si pěkně počkáš, půl filmu se dost táhne a střídá se v něm násilí a dost laciný sentiment s prkenným Vaughnem v čele. A pak to přijde. Střeva lítaj, prší krev, ale s detaily a efekty si vůbec nepohráli (některým Japíkům nebo vlnícím se gumovým bajonetům se, pravda, aspoň zasměješ), k tomu ještě přidej typicky americké podání. Jako chlapi chlubící se délkou přirození, i skála se sítí nám přinejmenším 4x vyrostla :( A já se tak těšil.... Velký respekt Desmondovi.

plakát

Orange Is the New Black (2013) (seriál) 

Trump nový Obama XD Asi spíše záležitost pro něžnější pohlaví... Přítelkyně to baští, já až tolik ne :)

plakát

Star Trek: Do neznáma (2016) 

Tohle přece ukázal už Burton v Marsu, co platí na emzáky XD ... Celkově dost těžký průměr se spoustou děr, na takový materiál.

plakát

Odpočítávání (2010) 

Nechápu. Děj se nehýbe, příběh skřípe, navíc je každému jasný s minimálně půlhodinovým předstihem, s logikou je to na pováženou, vyústění řekněme dosti nepovedené. A ten výběr herců?! No taaak....

plakát

Ill Manors (2012) 

Film vyloženě pro ty, kterým nevadí nadsazená story, prostředí ghetta a rýmování, kteří se nevyžívají v nekonečně dlouhých uměleckých scénách. Ill Manors je nebývale intenzivní a šikovně promyšlený od startu do konce, v tom je jeho kouzlo.

plakát

Zbrusu Nový zákon (2015) 

Totální absurdita, zpočátku opravdu sranda, pozdějc dost bizarní. 70%