Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

16 přání (2010) (TV film) 

Ačkoliv Debby Ryan nepatří mezi mé oblíbené herečky, vydržela jsem film shlédnout celý a jako už to u romantických komedií bývá, aspoň diváka vedou přesně tam, kde chce být. Taková pěkná romantická pohádka, navíc v hlavní roli sympatický Jean-Luc Bilodeau. 16 přání mi tématem krapet připomíná film Přes noc třicítkou.

plakát

Ach, ty vraždy! (2010) (seriál) 

Skvělá Jiřina Bohdalová nezklamala, ovšem její "vnuk" má ještě fůru práce před sebou.. Sice s posledním dílem byl vidět jakýsi posun v hraní, ale má se toho hodně co učit!

plakát

Kuchařská pohotovost (2009) (pořad) 

Souhlasím s komentářem Jacindy. Jídlo sice nakonec vypadá chutně (a určitě je), ale nevím, kolik lidí si s nimi něco uvaří...

plakát

Krok za krokem (1991) (seriál) 

Komedie jedné velké rodinky je opravdu povedený seriál, na který se dá dívat. Občas je díl trochu slabší, ale nic nemůže být dokonalé... Zajímavý komentář: Arx, Galadriel

plakát

Michael Jackson's This Is It (2009) 

Povedený dokument o M.J. tak trochu z jiného pohledu, než ho známe z bulváru. Thriller 3D se mi líbil méně, než původní verze, ale budiž. Jelikož mám Michaela ráda, líbilo se mi to!

plakát

Horseland (2006) (seriál) 

Pěkná pohádka pro děti, ze které vždy plyne ponaučení. Grafika - pohyb koní - je slabá. Trošku mi vadí, že vzhled postaviček je jako u pokemonů :-)

plakát

Incantesimo - Okouzlení I (1998) (série) odpad!

"Takže si to shrneme, já miluji tebe, ty miluješ Andreho a ten spí s tvou matkou..." Oj! Velice trapný seriál, ze kterého jsem viděla jen snad 1 díl.

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) 

Narozdíl od některých kuchařských pořadů vaří Babica alespoň ze surovin, které se dají běžně koupit.. Věta typu "Přidáme celou vanilku" mě v některých kuchařských pořadech pěkně štve - kde to mám jako doma najít!!

plakát

Odložené případy (2003) (seriál) 

Velice povedený seriál odložených případů, které jsou po několika letech opět otevřeny k vyřešení. Úžasná Kathryn Morris a ještě super hudba! Moc ráda se na to koukám!

plakát

Ženatý se závazky (1987) (seriál) 

Velice trapný Al Bunda, ještě trapnější Peggy a Bud. Jediný, kvůli komu dávám * je úžasně a přesvědčivě tupá Kelly. Vtip je založený na vzájemném se urážení a velice často je vtip trapný a vůbec se nesměju.. :/// Znělka už je strašně ohraná.