Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

Gee.Rocks odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se říká: "Jirka Babica, kuchařská je prasnica." Jestli se takhle má vařit doma?! To je něco jako přečíst si recept na mimibazaru. Nechutné, na blití, trapné a občas taky život ohrožující. Nemůžu se na to dívat ani v rámci pobavení, protože to není ani sranda. Vegetu a bujón z lenosti si cpát přímo do žíly. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Pan Babica stručně a jasně vysvětlil, jak oloupat cibuli, aby jste nebrečely. (Ono to ale opravdu nejde bez slz) Nepomůže prý voda v ústech ani mokrý nůž. Musíte velmi zrychlit tempo, ale bohužel stihnete maxim. 3 cibulky. Až potom vyroníte první slzy:) Takže nám pan Babica sdělil, že bez slz to prostě nejde:) ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Svižná cooking-show? To mi ho vyndejte a omlaťte o schody. Ano, přesně o ty schody, po kterých vystoupal Jirka Babica, úspěšný to prodavač sportovních potřeb, do kuchařského nebe. Ono se říká, že když už děláte pořad s Jiřinkou Bohdalovou, v zákulisí stojí (stál) Zdeněk Pohlreich a dva další borci, kteří ji přesně radili, jak to má v tý misce matlat a co u toho říkat za kuchařský moudra. Byla to tragédie, ale zachraňovala to populární herečka a tým schopných všeobecně uznávaných kuchařů. Ovšem u pořadu Jirky Babici vidíte, že si to tam matlá sám a to ani není legendární český herec ani proslulý kuchař. Sám nejsem profesionální kuchař, ale selský rozum mi říká, že ne vše musí chutnat tak, jak to vypadá nebo co se u toho povídá za nesmysly. Takže pořád myslíte, že je to svižná cooking show? Show to je, o tom není pochyb. Show je to hlavně teleshopingová... ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

A když neni tvaroh, pouzijte bily jogurt. a kdyz neni bily, vezmete klidne boruffkovej… Tvrdý játro neni tak dobrý jak měkký játro. Kdo nemá žampiony, tak ať si tam dá nějaký jiný houby. A teď důležitý, kdo nemá žádný houby, tak ať si tam nedává vůbec žádný houby :-)) Je třeba něco dodat k téhle doslovné citaci? :-) Jedna hvězda za pobavení! Jako kuchař, je tento pán ale totální játro :-) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)

Reklama

Reklama