Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (49)

plakát

Král videoher (2006) 

Drsná komedie na téma hry. To se jen tak nevidí. Do toho tráva, opičák a bizardní postavičky. Dříve jsem si tuhle ujetinu pouštěl vcelku pravidelně. Soundtrack rozhodně stojí za poslech. Prostě pohoda.

plakát

Hon (2012) 

Děti přece nelžou.

plakát

Insidious (2010) 

Ještěže jsem měl hnědý bezpečnostní trenky. Miluju opravdu strašidelný horory, kdy mám často husinu a polejvá mě pot. A tento kousek je jeden z nejlepších. Už ta úvodní scéna+úvodní melodie je něco šílenýho. Pokud si to chcete užít na 100 procent, doporučuji se koukat v pozdních hodinách na sluchátkách. A taky je výhoda mít v křesle zabudovaný WC.

plakát

Rozsudek smrti (2007) 

Tuhle pomstu jsem si zamiloval. Wan je prostě borec. Užasná kamera, dlouhé záběry, drsná akce. Navíc emotivní scény ve spojení se smutnou hudbou mě fakt hodně dostávaly.

plakát

Hezké sny (2007) 

Zvláštní filmek. Poslední dobou se zabívám o lucidní snění a astrální cestování a tento film mě k tomuto tématu vrátil. Tento filmek bych doporučil všem, aby se lidi dozvěděli, že s trochou tréninku mohou dělat ve snech vše co se jim zlíbí.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Nový superman má vše co má mít. Skvěle vyladěná akce a příběh. Téměř vše se povedlo na výbornou - destruktivní akce, kde se ničilo co se dalo, a tak to má být. Jediné drobné mínus byla občasná nepřehlednost při akci a časté používání zoomování. Také mohl Zack přihodit nějakou tu zpomalovačku, jak má ve zvyku. Ale to jsou jen detaily. Herci byli přesní a hudba také úžasná. Jsem rád, že se Zack Snyder zase tímto snímkem chytne a přijdou další vizuální filmy od tohoto borce.

plakát

Srážka s mimozemšťanem (2011) 

Je to taková pohodová komedie. Sice né taková pecka, jako když režíruje Edgar Wright, ale jinak OK. Dospělá verze na číslo 5 žije :))

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Nádhera, Hvězdný prach má duši, je to kouzelný film, má úžasnou atmosféru a skvělého De Nira :)