Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Oblíbené seriály (9)

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Tak tenhle seriál je moje top, největší slabost a láska. Viděla jsem ho nepočítatelněkrát a pořád a pořád se k němu vracím. Nemůžu ale přijít na to, kterou z "děvčat" mám radši, jestli vždy sarkastickou, údernou a přímou Lor nebo chytrou, krásnou a nevinnou Rory. Obě mají v něčem své kouzlo a dokáží si vás získat už první vtipnou scénou: "Jste můj nový táta?"

Přátelé

Přátelé (1994)

Nestárnoucí klasika, tento seriál dokoukáte a už je vám moc líto, že je konec a můžete si ho pustit od znova a nebude vás nudit, budete se pořád smát těm stejným nestárnoucím hláškám, které se nikdy neohrajou. Lepší seriál podobného typu už nevznikne.

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Diamant mezi nekomediálními seriály. Zpočátku jsem se dost zdráhala se shlédnutím prvního dílu, protože sci-fi není zrovna můj top žánr, ale děj vás tak neskutečně rychle pohltí svou poutavostí, že už je pak vaší drogou. Mít čas, nejraději byste nedělali nic jiného než pouštěli jeden díl za druhým. Je to především tím, že se zde prolíná tolik žánrů a scénář je vynikající, navíc je vše doplněno skvěle sedící a dokonalou hudbou. Opravdu senzačně odvedená práce. Já jsem nadšená.