Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (67)

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

tak tohle byla naprostá a totální blbost, jestli je tohle o něčem, tak mě to nedošlo =/

plakát

Královská aféra (2012) 

Snímku chybělo něco, čím by se mi vryl pod kůži. Přišlo mi to spíše jako dokumentární film než historické drama. Ale i tak kostýmy senzační a herci velice dobří. Poměrně kvalitní podívaná. I tak dávám pouze 3*

plakát

Sága rodu Forsytů (2002) (seriál) 

Vzpomínám si jen na to, jak jsme u toho seděli - celá rodina - a pěkně pospolu sledovali celé story a všechny nás to bavilo. Tuším, že to byl můj poslední koukaný a dokoukaný seriál v televizi. A ještě navíc se mi to líbilo.

plakát

Alf (1986) (seriál) 

Takový koukací a i celkem legrační seriál, co neurazí.

plakát

Stud (2011) 

Mě se to nelíbilo, ale klobouk dolů před herci... takhle chodit před kamerou nahatí, hmmm, to chce kuráž (tedy za předpokladu, že neměli dabléry). Myslím, že Michael Fassbender si to užil dosytosti =)

plakát

Neklid (2011) 

V tuhle chvíli mi přijde, že je úplně jedno, kolik tomuto filmu dám hvězdiček. Dílko působilo poměrně vysokým dojmem. Vše bylo poeticky pospojované do jednoho celku, vše bylo pěkně uhlazené a teple nasvícené, ale mě to nějak úplně nesedlo. Dobrý pocit, který očekávám po dobrém filmu, se nedostavil. Enoch a Annabelle(snad je to správně...?) mě nezaujali tak, jak by asi měli, a mě nezbývá než poblahopřát ke třem průměrným * a jít o dům dál... =)

plakát

Keith (2008) 

Mě se to líbilo až příliš. Závěrečná loučící scéna na autobusovém nádraží mě dojala k slzám. Keith je pro mě obrovsky příjemné a mile smutné překvapení. Absolutně a nekompromisně 5*

plakát

Byzantium (2012) 

V některých momentech Neil Jordan příliš tlačí na pilu... Saoirse Ronan má pouze jednu hereckou polohu a někdy to vychází, jindy zase ne..., Gemma Arterton jakbysmet. Děj a příběh je trošinku nedotažený, ovšem jeho melancholická nálada je příjemná. Hlavní hrdinky jsou napsané poměrně výrazně a na nich to celé stojí. Toť jsou mé postřehy. Celkově se mi to spíše líbilo, i když na Interview s upírem to rozhodně nemá..., ale i tak dávám 4* a řádím snímek k zdařilejším počinům, které stojí za to vidět.

plakát

Líbánky (2013) 

Výborné, nečekané drama. Pár drobností by se Líbánkám daly vytknout, ale za to to nestojí. Stavba příběhu dost slušná, herecké výkony sedly hercům jak ušitý a tísnivá atmosféra nenechala publikum v kině nachvilku odpočinout.