Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (28)

plakát

Infiltrace: Obchod se soucitem (2020) (TV film) odpad!

Jednostranná reportáž o ničem. V kleci byly čisté podložky a kocourek byl očividně po operaci, tak potřeboval klid a nemohl mezi ostatní. No, tak mají rozpadlé stěny, přispějete jim na opravu nebo co? Kdybyste jim dali 10 milionů, určitě budou mít stěny i do růžova s obrázky. A dusit paní, co mluví anglicky a vy na ní česky, abyste si na ní udělali bulvární skandál, tak to je opravdu hnus nechutný, hlavně, když byla tak milá a ještě vás přivítala a moc se snažila vyjít vstříc. A nádobí v kuchyni? Tak to je fakt skandální, to ani nevím, co dodat, že má někdo v kuchyni nádobí... Jste nechutný. Tenhle pořad naprosto klesl.

plakát

Bez kalhot XXL (2015) 

Na můj vkus tam moc málo tancují a zbytečně moc mluví. Doufala jsem, že to po jedničce tvůrci pochopili. Jsou prostě filmy, které nepotřebují vyšperkovaný děj, ale jen tělo Channinga Tatuma ve správném poměru se zbytkem omáčky. :))

plakát

Saltová (2010) 

Obdivuji ženy, které dokážou utíkat na podpatcích, vyskakovat z metra, skákat ve výtahové šachtě, přeskakovat po náklaďácích... některé nápady dobrý, ale celkově zbytečně protahovaná nuda.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Čistě komedie to není, ale celou dobu se člověk přihlouple usmívá. Vyprsknutí smíchu přišlo při hlášce "To je klišé". Všem ale tuto romanťárnu doporučuji, dokáže překvapit, vyloudit úsměv na rtu, rozvíjí se tam několik linií, vše se krásně zamotává a potom přichází klasický šťastný pohádkový konec. :)

plakát

Megamysl (2010) 

Nové pojetí padoucha - supehrdiny. Mohlo to být víc propracovaný ale mě to rozhodně nezklamalo! :D

plakát

Hotel pro psy (2009) odpad!

Co to je za slátinu? Nesnáším filmy, kde jediný záměr je rozbrečet diváka pohledem na to, jak všichni trpí a následně vše dobře skončí. Shrnutí děje je asi následovné... Dvě děti, které nemají rodiče se snaží zachránit haldu psů bez paníčků... od začátku už víte, jak to dopadne... kýčovitý románek, nějaká hodně hloupá akce. Boooože...

plakát

Železný obr (1999) 

Až moc pocitů, jako u všech dobrých animáku...

plakát

Kocour v botách (2009) 

Dle mého názoru zajímavé zpracování ale dětem bych to nepustila. Chápu, že lidožrout má být krutý ale podporování násilí a týrání žab? Pche!