Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (109)

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Je vtipný cestou z kina slyšet dvě teenagerky (!!!), jak jedna druhý řiká: "Ale myslim, že teď to bylo menší Sci-Fi než minule"..díl byl tradičně ve velkym stylu..všechno padá, bouchá, člověk je prakticky nesmrtelnej a 10x rána pěstí do xichtu nezpůsobí modrřinu ani krvácení, všude vytuněný a nezničitelný káry. Jinak je to akčńák jak řemen (možná až moc), super kamera a velkou parádu dělá neustále nové a absolutně kontrastní prostředí. I když vim, že F&F Sci-Fi je a snažim se to během promítání ignorovat, člověk se prostě stejně musí smát. Rozloučení s Paulem bylo pěkný, možná mohlo být i delší.

plakát

Město 44 (2014) 

Něbýt těch zpomalených rádoby uměleckých scén, bylo by to asi o hodně lepší. Nadruhou stranu tolik jich tam zase nebylo, avšak celkový dojem to kazí. Jinak pěkný, pár zajímavejch, snad realistickejch prvků mě překvapilo..

plakát

Zmizelá (2014) 

Překvapení s jménem "Dvou metrové 3D péro Bena Afflecka" se bohužel nekoná :-D -> Mnohé interview, recenze atd. Jinak dost dobrý kousek.

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

Další a to druhé pokračování této trilogie v podání na dnes moderní backflash návaznosti na nosný příběh, které nepřekvapily jak svým logickým charakterem, tak ani samotným dějem. Celkem předvídatelný sled událostí trvající přes 2 hodiny, jejímž závěrem je otevřené okno do posledního díla, jakožto očekávaného vyvrcholení tohoto zpětného pohledu.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Jak je tomu zvykem i další díl sbíral další dřívější či současné velké a větší hvězdy hollywoodu, a tak se nám partička Expendables opět rozrostla. K žádnému překvapení nedošlo, opět šlo o sci-fi akční komedii v dvouhodinové metráži. Arnold Schwarzenegger byl opět pouze doplňková postava v několika komických výstřelcích. Navzdory poněkud nudnějšímu ději zde nechyběly ani klasické - epické Stallonovské záběry typu: Výbuch - dobíhačka - happy end.

plakát

Pravda o morčatech (2010) (TV film) 

Fajn "přírodní" oddechovka od běžných témat...několik zajímavých záběrů a poznatků, každopádně k opravdu kvalitnímu dokumentu to má daleko. Celkem můžu říci, že mě sledování i vcelku pobavilo (samotný název The real Guinea Pig, záběry, hopsající a pištící morčata, a že v Německu maji tolik přebytečných peněz, že už 30 let studujou v několikapatrové budově prakticky nevýdělečný výzkum, který dále nepřinaší žádná pozitiva).

plakát

Kličko (2011) 

Senzace. Opravdu velké překvapení tohoto sportovního dokumentu, jak ve zpracování, příběhu, tak v jeho podání. Příběh do kterého vstupují další doprovodné okolnosti života obou bratrů zajišťuje opravdu mnoho muziky. Velký respekt za zveřejnění některých fotografií a obrázků. Také důležité jsou občasné autentické zmínky z dob socialismu, ale jejich váhu dokáže ocenit asi jen někdo. Trochu mě mrzí malé podvědomí tohohle díla a s tím i související nízké tržby, pokud je tedy údaj od uživatele T2 správný. Protože kvalitou bych ho řadil opravdu ke špičce.

plakát

Kmotr (1972) 

Na tu samotnou dobu vzniku je to jistě skvost, nicméně hodnotím film s mírným ohledem na vznik a né léta. Každopádně neporovnávám, nesrovnávám, ale i tak shledávám samotný střed filmu oproti začátku a konci alespoň pro mě nedostatečně dynamický, vzhledem k délce trvání.

plakát

Revival (2013) 

Je to opět stejná česká píseň..filmová česká klasika. Předvídatelná kvalita i zábava po všech směrech..jak to tak někdy bývá, až příliš fádní. Bohužel ani samotný námět pro mě nebyl příliš vydařený. Podobných prací z této doby není mnoho, ale proč nezachovat jádro a zkust udělat něco jinak...