Reklama

Reklama

Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kellan Lutz (známý ze série Twilight), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey. (Bontonfilm)

(více)

Videa (29)

Trailer 2

Recenze (1 354)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Koukám názory se hezky různí, podle mě lepší než jednička, slabší než dvojka. Mínusy: hlášky primitivní jak kdyby si je vymýšleli herci sami a až na setu, akce nasnímaná zblízka a roztřeseně, tj ve výsledku nic nevidím (klasicky SUCKS), rating pro děti je neodpustitelný, tady chci kurva vidět lítat nohy hlavy ruce v cákancích krve a la brutální béčko, no a taky mě nebavila mladá parta. Plusy: pravidelný přísun "nových" starých známých ksichtů (casting šílenost), Mel Gibson jako záporák nijak nezaostává za JCVD, a to mu stačí jen mlčet a lstivě se usmívat, Banderas jako týmová opička taky super, první půlka zadrhává ale ono se to do závěru stihne sebrat... A je to další Stallone-made pohodička jaký do nás valí už od posledního ROCKYho. Takže: Beru trojku za "slušnou", nechám si snít o ultra palbě co z toho prostě mohla být, kdyby se to za ty prachy a obsazení vzalo POŘÁDNĚ, na druhou stranu ale.... jsem vděčný, že takový zaprášený akčňák vůbec ještě v roce 2014 jde do kin, a ač to dřelo a bylo místy vyčpělý, ten chlapácky hřejivý nostalgický pocit na konci byl k nezaplacení. 7/10. P.S. Doufám, že pokud vznikne další díl, konečně se přidá Dwayne THE ROCK Johnson a někdo vyslechne jeho přání postavit se proti Expendables a pořádně jim dávat do držky. Komerčně to teď ale tak slušně propadlo, takže kdo ví jestli jedeme dál... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kým môj kolega dal z úcty k hercom hviezdy štyri, Ja dávam z úcty k nemu hviezdy dve. Keby mám v tomto komentári vyjadriť svoj názor, musel by som s hodnotením k odpadu. No to si k toľko minutej munície proste nemôžem dovoliť. Obzvlášť, keď si v snímku zahrali aj "naše štyri slovenské" tanky. Ja proste tieto sračky nedokážem len tak prehltnúť. Veď samotný záver už hraničil so žánrom scifi a fantasy. Za poslednú dobu jeden z naj-extrémnejších snímkov kde logika siaha na dno mozgovej kôry. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

V životě každého uživatele ČSFD nadejde chvíle, kdy bez výhrad souhlasí s verbalem! Nebavil jsem se, vůbec. Až na poslední uběhanou čtvrthodinu. První hvězdička za "GET TU DA ČOPA!!!", druhá za Budwara. Jo, jsem tím odkojenej, sakra, ale každej z těch důchodců by už si to konečně měl přiznat, střihnout si vlastního Harryho Browna, a následně utýct k minimalistickejm dramatům. Not kidding. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

O půl hodiny delší a o půl řadu stupidnější. Třetí postradatelní dávají dohromady zatím asi nejmegalomanštější partu akčních hrdinů, ovšem jejich využití není nic moc. Ultra drsní "samopalnící" frajersky pobíhají po bojišti, trefují vše, co je třeba a nepřátelé mají co dělat, aby vystříleli aspoň obrys jejich muskulatury do zdi. Akce není natočena nepřehledně, ale je nepřehledně napsána. Jako divák nemáte tušení, co je plánem, deux ex machina se může snést kamkoliv, a tak odpadají pocity napětí, ohrožení apod. Celý film je jakási přehlídka starých i nových akčních hrdinů, nějaká logika se vůbec neřeší. Tohle už zdaleka není ucelený film, který by měl hlavu a patu (jako první Expendables)... Oddychovka. 5/10 ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

První dva díly této série si více méně na nic nehrály a byly to jen čistokrevné béčkové filmy, kde stříkala digitální krev a sešlo se tam pár velkých hvězd minulosti. Tento díl vedle nich působí jako vykastrovaný bratránek z osmého kolena, který je ještě ke všemu nudný. Ano, i přes ten neskutečný casting se nějakým způsobem podařilo Patricku Hughesovi vycucnout to, co dělalo první dva díly skvělými. A fakt, že to je on, kdo momentálně pracuje na remaku filmu The Raid mě opravdu vytáčí a už dlouho jsem si tak nepřál, aby něco nebylo natočeno… 50 %. ()

Galerie (293)

Zajímavosti (82)

  • První zmínky o natočení čtvrtého dílu se objevily již na samotném začátku natáčení tohoto. (S.W.A.T)
  • Scéna s vrtulníkem a obrněným vlakem byla skutečně natočena, nejednalo se tak o počítačovou animaci. (cheyene)

Související novinky

Stallone, Chan a spousta ropy

Stallone, Chan a spousta ropy

13.05.2017

Sylvester Stallone opustil Postradatelné a vrhá se do vysněné spolupráce s Jackiem Chanem. Jejich společný projekt se jmenuje Ex-Baghdad, točí se kolem útoku na ropnou rafinerii v Mosulu a bude ho… (více)

Expendables 4 se rozpadají

Expendables 4 se rozpadají

09.04.2017

Od třetího dílu Postradatelných uplynuly 3 roky a je dost možné, že se nikdy nedočkáme pokračování. Důvod? Neshody mezi producentem Avim Lernerem a Sylvesterem Stallonem, které skončily Slyovým… (více)

Expendables 4 jsou na cestě

Expendables 4 jsou na cestě

10.10.2015

Po třetích Expendables to s populární akční sérií moc růžově nevypadalo. Američané nechali v kinech tristních 39 milionů dolarů a nebýt tržeb ze světa, které film nakonec vytlačily přes stěžejní… (více)

Expendables míří do televize

Expendables míří do televize

07.03.2015

Akční parta Sylvestera Stalloneho si naposledy nevedla moc dobře. Ať už to bylo únikem Expendables 3 na internet, absencí krve nebo něčím jiným, jednalo se o nejhůře přijatý a nejméně výdělečný díl… (více)

Reklama

Reklama