Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Fantasy

Recenze (16)

plakát

Avatar (2009) 

Pět hvezdiček je málo. Dokonalá krása. Síla. Pravda. Celobytostní extáze nad příběhem hlubokým, nad světem podivuhodných rostlin a tvorů. Tak jiných, tak velkolepých, tak mocných. Děkuji.

plakát

Zataženo, občas trakaře (2009) 

WOW. Dá se to nazvat i surrealistickou animovanou parodii na katastrofické, akční, dobrodružné, sci-fi a další všemožné filmy, které nechybí "OBROVSKÁ PORCE" zábavy !

plakát

Architekt odpadu (2007) 

Jeden z nejlepších dokumentů, co jsem kdy spatřil. Vtáhnul do děje a s napětím jsem očekával jak to dopadne. Americký systém mě vytáčel, ale stejně jakou autor jsem věděl, že bez klidu nemůže zvítězit. Ty domy jsou perfektní a v dnešní době už budou zas na vyšší úrovni. Poziřovací cena, proti klasickému domu? Zanedbatelná. Vážně uvažuji, že si takový dům pořídím za nějaký čas. Je to o svobodě. Žádné poplatky, žádná závislost. Jen vložení vlastní energii do díla, které nám dá za oplátku, krásný domov a radost. Jen by mě zajímalo jestli tady v ČR s tím nebudou prblémy, jako v USA. A Michaelu Reynoldsovi skládám poklonu za jeho dílo, kterým změnil mnohé a dal lidem úžasnou možnost alternativního stylu bydlení. A tam kde se stala nějaká katastrofa a lidé přišli o vše, tu nejlepší možnou.

plakát

Vánoční koleda (2009) 

ÚŽASNÉ. VTIPNÉ. MOUDRÉ. A vy lidé, kteří to kritizujete.. Ten film má sdělění.. Někdo si ho nevšimne protože je příliš zabrán hodnocením.. Ale kdo vnímá obsah a má tichou mysl, nechá se unést, objeví a vidí kouzlo tohoto filmového snímku. A animace? Všechna čest.

plakát

2012 (2009) 

Nechápu jak někdo může dát míň než pět hvězd. Asi proto že je to moc možná budoucnost? Ze strachu z ní? Měli jste zavřené oči? ;) Úchvatná podívaná a jeden z nejlepších katastrofických filmů všech dob, navíc velmi aktuální v době globálního oteplování. Lidé planetě Zemi pořádně zatápí... Může se tu na Zemi stát něco velmi podobného. Audiovizuální stránka naprosto perfektní, nad efekty jsem kroutil hlavou a zíral na ně s otevřenou pusou. Herecké výkony velice slušné. Zážitek obsahující velmi aktuální sdělění v dnešní době. A starý tibetský mnich se svou moudrostí byl třesničkou na dortu.

plakát

Zakázané království (2008) 

Whuchůů.. to byl zážitek.. tolik moudrosti.. tolik radosti a skvělé bojové umění.. Myslím že jeden z nejvíc bojových filmů obsahující tolik smíchu.. jacki chan a jet li jako mistři jsou opravdu skvělí a jejich mistrovství nelze přehlédnout, znovu říkám, je to o radosti a moudrosti.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Měním hodnocení, čtyři je moc.. 3 akorát. Absurdita toho pocitu, když něco celou noc děláte, a přesto si pak nepamatujete ani Ň. Jen vidíte následky - to se povedlo Todovi Phillipsovi vyjádřit perfektně. Ale ty místama dost hloupé scény - třeba když bouchne dveřma malé dítě do hlavy - to sem se prostě nesmál a přišlo mi to dosti stupidní. No jo, prostě "jako ze života"

plakát

Obchodník se smrtí (2005) 

Hned jsem věděl, že to je podle pravdy. Obsahuje tolik pravdy až když film skončí, tak jen tak sedíte a nic. Ale musíme být nad věcí. "Díky soukromým obchodníkům se zbraněmi jsou největšímy dodavateli zbraní USA, U. K., Rusko, Francie a Čína. Jsou také pěti stálými členy obranného výboru Spojených Národů." Tento film ukazuje jeden z hlavních důvodů, proč je dnešní svět v nerovnováze. Ti co stojí "nejvýše - mají nejvíc peněz", jsou ti největší tvůrci disharmonie na této planetě, tím jak ovlivňují tok peněz a tím ostatní lidi. Každý si to přeberte jak chcete. Ale pravdě stejně nikdo neunikneme ;) Bravůrní film.

plakát

Bournův mýtus (2004) 

Výborné, stejně nadupané pokračování, které nenechá vydechnout.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Vážně mě tento film nenechal odtrhnou oči. Výborné nápady skvělá kamera i hudba. Navíc mě inspirovalo to náhle impulzivní řešení situací. Samá překvapení. 4 a půl