Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (72)

plakát

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu (2015) 

šlape to bizarně a bláznivě přímo k cíli. Pokud se vám doma v šuplíku válí pár přebytečných psychotropních látek, doporučuji jako předkrm na tento vtipem a wtf momenty nabitej hlavní chod.

plakát

Jsem to já (2017) (amatérský film) 

Jednu hvězdu z lítosti za odvahu a odhodlání tvůrců. Zbytečně dlouhá stopáž. Vedlejší role si v rámci možností odříkaly svý a paradoxně byly mnohem lepší, než herci v hlavních rolích. Dva "hlavní" herci, rádoby vtipní vyplňují osmdesát procent filmu nudnými, zřejmě improvizovanými dialogy, s domněním, že to "utáhnou" a dělají tak bohužel ze snímku nekoukatelný odpad. Příště hrát víc pro film,než pro sebe a možná lidi nebudou utíkat z kina ;)

plakát

Hostel (2005) 

Strašně nedoceněný film a tady na čsfd velice ukřivděný.Nevím čím to je, možná za tím stojí ego slovenské půlky uživatelů, rozhodně ale stojí za shlédnutí.

plakát

Johanka z Arku (1999) 

netuším co tam ti frantíci vařili za matroš,ale Mila z toho měla slušný haluze, a spíše než vojevůdkyně to byla hysterická vyjetá káča. Ta banda žabožroutů ostříhaná podle kastrolu se na ni měla vybodnout už na začátku a radši si zajít na pár kousků do nejbližší krčmi, a pana Hofvnomana vzít sebou. Nesmyslná a prostá nudnost hrající si na historický velkofilm.

plakát

Rohy (2013) 

Bravurní.. Bylo to originální, zábavný a živí. Herymu přepudrovali blesk na čele a dotáhli ho z famfrpálu rovnou po hlavě do téhle bizardní ujetiny, na kterou se tak skvěle koukalo. Závěr možná přehnanej ale přesto silný čtyři hvězdy za výborně zrežírovanou libovku.

plakát

Babovřesky 3 (2015) odpad!

Delší reklamu na smradlavej sejra sem ještě v televizi neviděl. Troška klesá čím dál hloubš a bere sebou i celý český šoubyznys..

plakát

Taková moderní rodinka (2009) (seriál) 

Jsem rád že Ed dostal novou příležitost v roli trošičku serioznějšího Bundy. Chtěl sem za čtyři,ale co.. lupnu tam pět hvězd. A to proto, že po vysoce nastavené laťce bigbengtheory sem marně hledal komediální seriál co by mě pobavil. Moderní rodinka má ale něco navíc a vtipné situace prolíná s vážnými tak bravůrně, že i přes absurditu některých scén je vše naprosto opravdové a veškeré klišé je podáno velice kulantně.

plakát

Interstellar (2014) 

Technicky dokonalé a po první polovině filmu jsem byl doslova unešený, škoda jen toho závěru..Alenka v říši divů,Casper,Gravitace,Vesmírná odysea a spousta dalších filmů zplácaná do jedné velké wikipedické maškarády. Příšerně dlouhý konec, kde nám Jessica Chastain doslovně vypráví proč hodila srdce oceánu do moře byl pro milovníky scifi zbytečný.

plakát

Interview (2014) 

Přesně tak bláznivé a absurdní jako celá USA a Korea dohromady..

plakát

Helena (2012) (seriál) odpad!

chabá, nudná a humorem značně podvyživená česká verze Roseanne.