Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (261)

xxlch 

všechny recenze uživatele

To sou fjeci-přihlouplý manžel,tři rozežraní fracci a nárazu a šokuvzdorná manželka.Takhle ňák chápu tendlenc seriálek,který má být počeštěnou Roseanne.Skutečně u nás má průměrná rodina barák,3 děti a chlapa bez zaměstnání,které živí žena se špatným zaměstnáním?No pokud to v našich rodinách opravdu takto funguje,pak chápu nutnost zvyšujícího se počtu psychologických poraden a kolapsů dospělých.Né že bych své děti týrala-nikdo si nikdy nestěžoval-no mám dojem že dobře mířená lehká česká facka a jemné "po zadku" je stále ještě argumentem,jak vymezit mantinely rodinného soužití.Je fakt, že jsem 1 dílek skoukla- ze záznamu-po novém dílu výměny manželek (23.3.2012) a jsem trochu ovlivněná vzpouzejícím se spratkem,kterého donutila pravidla vařit.Copak to takhle vážně dnes funguje???No ještě že fungoval ten smích na povel,jinak bych určo nepoznala,čemu se mám zasmát.Ale jednu * přeci jen dávám-no a to za perfektně udělenou červenou kartu pančitelce. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po Comebacku opět pád do televizního pekla. Příšerně zahrané, bez děje, absolutně nevtipné a s pekelným umělým smíchem. Celé to navíc působí dojmem, že si s námi Nova pouze hraje. Jakoby nám po Comebacku, který ukázal, jakým způsobem se u nás mají sitcomy točit, chtěli předvést i varovný příklad toho, jak by v žádném případě tento komediální žánr vypadat neměl. Jako varovný příklad to totiž funguje naprosto dokonale. ()

Reklama

Mallinali 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to mnohem horší. Ale jestli to má nahradit Comeback tak to teda potěš koště - i když, dám tomu ještě čas. Záporů v okolních komentářích plujou hejna, takže já jenom vyzdvihnu jeden klad, za kterej v době stárnutí a vymírání našich zemí považuju určitou propagaci rodiny se třemi dětmi. Zatim dvě hvězdy. ()

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Koukám, že žiju v paralelním vesmíru, kde čas utíká pomaleji než v tom skutečném. Jinak si totiž nedokážu vysvětlit, že pořad, který má premiéru až za 5 hodin, už má na kontě 20 hodnocení. A nebo mám jen špatné kontakty, že by to zatím hodnotili samotní tvůrci či herci? V tom případě se po hodnocení nás, pozemšťanů, dostane tento pořad poprvé v historii ČSFD do mínusu. Jen tak mimochodem, ani já od toho nemám veliká očekávání, přestože jsem k alespoń trochu zdařilé české tvorbě tolerantní....No jo no, tak je to vážně blbost, ale z trucu dám tu jednu * ()

Venceslao90 

všechny recenze uživatele

Nevyhledávám to pravidelně, ale když na to v TV narazím, tak to obyčejně dokoukám a párkrát se i zasměju. Nic světoborného, ale pokud bych to měl srovnat s jinýma současnýma seriálama (všechny ty ulice, ordinace, obchoďáky atd.), tak mi tohle přijde jako něco aspoň trochu jiného a svěžího. Postavu té policistky jsem si dokonce i oblíbil. Asi proto se mi nechce dávat podprůměrné hodnocení, i když 3 hvězdy jsou možná až moc :). ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • V epizodě "Zápas" hází Helena (Sandra Pogodová) koulí, ale v dalším záběru na dráhu má koule jinou barvu. (TheStitch630)
  • Ve 24. epizodě pouští Marek (Filip Antonio) televizi, ve které hraje úvodní znělka k sitcomu Přátelé (od r. 1994). (fiLLthe3DD)
  • V 3. epizodě s názvem "Přesčas", kdy přijde Leoš a říká, že mají špatně sestavený výrobek, ukazuje Helena ukazuje čísla 8 a 9, přičemž číslici 8 drží chvíli správně a poté naopak. (Ivousx.y)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama