Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (7)

Případy 1. oddělení

Případy 1. oddělení (2014)

Skutečně bych ani ve snu nevěřila, že v dnešní době řeknu o nějakém českém, novodobém seriálu, že je zatraceně dobrý. Ale nemožné se stalo skutečností - Případy 1. oddělení je po dlouhé době dílo, na které se dá koukat, aniž by divákovi bylo trapně nebo fyzicky nevolno (zdravím tvůrce a protagonisty Ordinace v růžové zahradě). Skvěle napsaný, perfektně a přirozeně odehraný, napínavý a celkově solidně zpracovaný seriál - to jsou Případy 1. oddělení. Tleskám!

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Doživotní srdeční záležitost! Miluju celou Wisteria Lane, její obyvatele, domy, trávníky, bílé laťkové ploty, zvyklosti, humor, radosti, starosti, tajemství. Zoufalky jsem si zamilovala prakticky už od prvního dílu a ani na okamžik mě to nepustilo...... Oblíbené postavy: Carlos, Gaby, Bree, Lee, Karen McCluskey, Eddie, Adrew

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Hlavně fascinující proměna hlavního hrdiny, kdy se z uťáplého, vystrašeného učitele chemie stane megalomanský, arogantní a bestiální drogový boss, dělá z Perníkového táty super-luxusní seriálový nářez a rozhodně jeden z nejlepších seriálů na pokračování, který byl kdy natočen. Seriál se dále pyšní vygradovaným a vypointovaným příběhem, skvěle napsanými charaktery všech postav, včetně těch vedlejších a co nebývá tolik u seriálů zvykem, tak i povedeným soundtrackem. A ještě další věc, která stojí za zmínku, tak je to mimořádná chemie mezi B.Cranstonem a A.Paulem, jejich herecká souhra je něco, co se tak často nevidí. Aaron Paul a jeho Jesse je pak kapitola sama o sobě :-) Pro mě je Jesse Pinkman jednou z nejlépe napsaných a zahraných seriálových postav. Co říci závěrem - to nejlepší, co můžete udělat, je Perníkového tátu shlédnout. Litovat určitě nebudete, yo!

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Je toho tak strašně moc, co bych k tomuto seriálu mohla napsat, že nevím, kde začít :-) Takže myslím, že když napíšu pouze dvě slova a to "Sheldon Cooper!" , tak kdo seriál sleduje, tak mě pochopí :-)

Přátelé

Přátelé (1994)

Přátelé jsou jediným seriálem, který mi může v televizi hrát v podstatě pořád. Každý díl znám téměř nazpaměť, ale přesto mě baví stejně, jako když jsem ho viděla poprvé. Je to dáno skvělými hláškami, geniální postavou Rosse, vtipnými situacemi a chemií, která mezi hlavními protagonisty funguje. Myslím, že právě herecké obsazení a charaktery hlavních postav je na Přátelích to nejlepší. Nemohla jsem mít větší radost, než když jsem zjistila, že mi moji milovaní Přátelé začnou vycházet na dvd! Krom toho všeho ještě zmíním na české poměry nezvykle dokonalý dabing. Pokud bych měla jmenovat nějaký kultovní seriál, s naprostou samozřejmostí řeknu - Přátelé.