Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (30)

plakát

Pokoj (2019) 

Předvidatelné, jasné... Ale i tak mě bloudění nakonci poměrně dostalo. Za tři *** to není, ale dvě ** mi příjde málo, takových 53 % asi jo...

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Hodně povedená komedie. Smát se budete prakticky pořád. Vtipné hlášky, ale přitom ne trapné. Lehce okaté, ale nenásilně. Lehce sladké, ale tak akorát. Povedený kousek.

plakát

Nerve: Hra o život (2016) 

Celkem slušně odvedená práce. Začíná to poměrně nevinně, ale asi každý divák dokáže odhadnout o co půjde dál. Takže předvidatelné to je, ale mně osobně to vůbec nevadilo. Člověk se i trochu zamyslí, protože ve skutečnosti by to přesně takhle dopadlo. Anonymové schovávající se za rouškou davu a celkově síla davového šílenství. Jakmile jsou anonymové odhalení, už to takoví frajeři nejsou. Klasika. A kam až je schopen člověk zajít pro prachy a slávu? Na to si taky zvládne odpovědět každý sám, až za své hranice, většinou.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Asi by bylo lepší načíst si dopředu čeho se to vlastně týká. Takto to pro mě byl zcela nudný film a těžce mi utíkala pointa a záměr mnoha scén. Taky mě neskutečně srala hipísačka neustále si kousající ret. Bla bla bla. Jsem zklamaná. =D

plakát

Eli (2019) 

Zhruba do 3/4 mě tento filmový kousek opravdu bavil. Těšila jsem se na jeho vyvrcholení a tak nějak jsem netušila jaký by mohl být závěr (a to se mi fakt moc líbilo). A že teda ten závěr byl. Byl zklamáním. Tvůrci to teda pěkně pokonili. Asi jim došla fantazie a tak dali dohromady všechny myšlenky a použili je naráz. No a tím to pokazili. Mít to lepší finále, určitě by mé hodnocení bylo vyšší.

plakát

Ostravak Ostravski (2016) odpad!

Tohle je výsměch všem Ostravákům? Díky takovéto "srač**" si pak mnoho lidí myslí, že Ostraváci jsou úplně blbí, neumí mluvit, mluví jen sprostě a krátce apod.

plakát

Po čem muži touží (2018) 

Taková oddechová komedie. Chvilkama trapný humor, chvilkama fakt chlama. Myslím, že nikoho neurazí a každý si tam najde to svoje, čemu se zasměje. Anča Polívková naposto skvělá a úžasná. =)

plakát

Slender Man (2018) 

A mi se to svým způsobem líbilo. Nenásilné, jednoduché, lehce zvláštní... ale to je nejspíš proto, že horory nevyhledávám a koukám na ně jen výjimečně, když mě zrovna někdo ukecá do kina. Asi nejvíc mě oslovily halucinace a rychle se měnící obrazy. Kdyby šly dávat půlky hvězdiček, tak Slender Man dostane 3,5*.

plakát

MEG: Monstrum z hlubin (2018) 

První část filmu se mi líbila opravdu hodně, zajímavé, nic přehnaného, na úrovni. Druhá část byla již jen trapná... mnoho zbytečných akčních scén, všechny problémy vyřešil jen jeden člověk. Prostě z dobře vyhlížejícího kousku se stal jen nudný a předvídatelný film o ničem. Škoda.

plakát

Contratiempo (2016) 

Po dlouhé době film, který mě vážně zaujal, od začátku do samého konce. Možná by to chtělo krapánek zkrátit, možná malinko ubrat v kombinování, ale závěr to všechno bohatě nahradil. Tak to má být. A i když už je jasné, co se vlastně stane, pche tůdle nůdle. Za mě opravdu povedený kousek.