Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (64)

plakát

Kaskadér (2024) 

Má to svoje mouchy, ale ty kráso to byla jííízda. Lidi, běžte na to do kina, to je fakt nepřenositelný, boží hlášky, skvělá akce.

plakát

To nic, drahá (2022) 

Mně se to líbilo, bylo to napínavý, nenudilo mě to, Harry a Florence to spolu šlape. Dobrý drama a překvapivý konec.

plakát

The Gray Man (2022) 

Jako akční film vcelku koukatelný, ale nechápu, proč je celá zápletka a v podstatě 80% jinak než v knize? Kniha, která byla napsaná spíš jako přepis akčního filmu, je takto nevyužitá. Mě tohle prostě vytáčí.

plakát

Čertí brko (2018) 

Minulý rok mi pohádka nějak utekla. Letos ale moc příjemné překvapení a po dlouhé době zábavná a pro mě hodně vtipná pohádka. Prosím více příběhů od Punk filmu :)

plakát

Tajný život mazlíčků 2 (2019) 

Za mě lepší než jednička, scénář sice krajně nepravděpodobný, ale hlášky a situace hodně vtipné, dost jsme se nasmáli :).

plakát

La La Land (2016) 

Málokdy jdu do kina natěšená, že to bude opravdu bude pecka. Bohužel v tomto případě jsem byla zřejmě přetěšená. Bylo to pěkné, ale čekala jsem to zkrátka lepší...

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Určitě lepší než dvojka, ale v žádném případě ne lepší než jednička. Alespoň za mě. Spousta stejných vtipů z jedničky, jen lehce upravených. Pořádně jsem se zasmála, až když táhli oba Bridget do nemocnice.

plakát

Kolonie (2015) 

Z nějakého důvodu mi styl režie tohoto filmu nesedl natolik, že to ani nepopiratelně silný příběh (a hlavně skutečná událost, že) a fajn obsazení prostě nezachránilo. Měla jsem nutkání přeskočit až na konec.

plakát

Nejhledanější muž (2014) 

Nebetyčná nuda. Díky Homelandu jsem zvyklá na lepší a akčnější zpracování.

plakát

Rezistence (2015) 

Dvojka o moc lepe pojata nez jednicka, nemam temer co vytknout.