Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (81)

plakát

Nech svět světem (2023) 

Obsahově to není kdo ví co. Hodně se mi líbila kamera, statické záběry, hudba a atmosféra. To bylo něco, co jsem si užíval. Nevadilo mi dokonce ani pomalé tempo, kterým snímek přibližuje konec světa. 4 slušné hvězdy!

plakát

Nejhlubší nádech (2023) 

Nejsem fanouškem tohoto sportu a téměř nic jsem o něm před shlédnutím dokumentu nevěděl. Držet dech pod vodou zkouším maximálně ve vaně a to ještě v přítomnosti další osoby - safety first! Netflix potvrdil, že dokumenty umí a tento nabídne podívanou pro silnější povahy. Spoiler: dokument obsahuje spousty lapání po dechu, oživování, bezduchých výrazů a jinak polomrtvých lidí. Tento sport, chcete-li životní styl doporučuje 9 z 10 feťáků.

plakát

Croodsovi: Nový věk (2020) odpad!

Vlkopavouci, obři, zmutovaný obro-makak, zhulené opice, burákové malíčky, lidské banány a vybuchující kameny. Všechno dohromady to bylo otravné, hlučné, nesourodé a postrádalo to jakýkoliv smysl či tradiční hodnoty. Jediné, co mi na tom k dovršení ultimátního bizáru chybělo, byl Dwayne Johnson ve své další povedené roli.

plakát

Red Notice (2021) odpad!

To jako vážně? Naprosto neoriginální, generický a stupidní akčňák, u kterého jsem nevydržel ani do poloviny.  Dwayne potvrdil, že se neštítí žádné role. Příště se na něj těším v roli pana Hankeyho!

plakát

Čmuchalové (2023) (seriál) 

Nevím, jestli to je tím, že jsem teď nalazen na asijskou notu, ale Korejci mě opět velmi příjemně překvapili. Po letech sledování amerických klišé jsem rád, že můžu objevovat korejskou tvorbu a dopřávat si odlišný zážitek. Seriál má spád od začátku do konce, hlavní herecké duo je skvělé a musím říct, že jsem si hlavní postavy oblíbil od prvního dílu. Boxerské souboje je radost sledovat - kromě pěstních soubojů jsou vidět v akci různé chladné zbraně (žádné pistole a kulomety nečekejte). Trošku zamrzí, že se další série nejspíše nedočkáme, nicméně velkou výhodu spatřuji v tom, že poslední díl nenechává prostor pro nezodpovězené otázky a přináší uspokojivé rozuzlení celého příběhu.

plakát

Rytíř v černém (2023) (seriál) 

Musím přiznat, že jsem rád, že jsem si nečetl zdejší komentáře a nerozhodoval se podle hodnocení, protože bych přišel o povedený seriál. Bavilo mě to od začátku do konce. Korejské seriály mě v poslední době fakt baví a jsem rád, že jsem jim přišel na "chuť", jelikož dostanu něco jiného než to klasické americké klišé.

plakát

Wu-Tang: Americká sága - Série 2 (2021) (série) 

Opravdová lahůdka pro fanoušky rapu, která ukazuje vznik kultovního uskupení Wu-Tang Clanu. Díly Protect Ya Neck a Saturday Nite jsou naprosto famózní - "my pussy got officially wet!"

plakát

Alice in Borderland (2020) (seriál) 

Japonská kopie Squid Games. Už se nemůžu dočkat  vietnamské, čínské, kambodžské, taiwanské... každý stát v Asii by měl mít svojí verzi.

plakát

Tiché místo: Část II (2020) 

Nic nového, kreativního, příjemného, napínavého....nic. Klišé fest s očekávaným koncem a tunou nelogických časových linek - jedna scéna se odehrává v noci, zatímco o pár kilometrů dál je vesele rozbřesk. Příště půjdu raději házet šutry do řeky.

plakát

Trol (2022) 

Prvních 20 minut dobrý, potom se z toho stala Godzilla z devadesátek - klišé, klišé a zase klišé.