Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (31)

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

akční od první chvíle, spousta úsměvných momentů propletených emocemi. Paráda.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Zábavný, akční, fascinující a AC/DC o:)

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Velice povedený díl. Akce, tak jak jsem z ní prve měla obavy, mě velice překvapila, že se do příběhu hodila a padla jí jako úšitá. Humor s nostalgií a scény jenž chytnou u srdce. Skvělí akčí film. Jsme jen zvědavá, jestli 6.díl předčí jeho předchůdce a nebo spadne mezi ty, jenž svojí snahou trumfnout předchozí díly upadne do nicoty a nudy. Pěvně věřím, že tomu tak nebude a že se další díl vyrovná předchozímu alespoň z části ne-li na 100%.V tomto žánru jasných 5 *

plakát

Highlander (1986) 

Nesmrtelná hudba skupiny Queen, charismatický Connery ,Christopher Lambert a jeho uhrančivý pohled.To vše v podivuhodném příběhu o nesmrtelnosti .Myslím si, že film lze zařadit do nestárnoucí klasiky, která chytne i dnešní generaci.

plakát

Robin Hood (1984) (seriál) 

Nejlepší seriálový Robin Hood. Nebylo by od věci,kdyby jej některá z televizních stanic opět uvedla do programu místo tureckých telenovel o:) a připoměla a zároveň osvětlila tak dněšní nejmladší generaci,co je čest,oddanost,láska a že dobro vždy zvítězí.

plakát

Cizinec (2010) 

Trochu jsem byla v rozpacích z kombinace Jolii a Depp, ale nakonec to nevypadalo tak špatně.Po prvním podívání dojem rozpačitý.Po druhém a hlubším zamyšlení musím říct, že to nebylo špatné.Zajímavý příběh a celkem šokující odhalení na konec. Prostě cizinec se vším všudy.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Dle mého názoru jeden z nejlepších dílů. Vše co bylo tajemstvím bylo řečeno. Akce velice povedené. Zklamání snad jen nad tím, že je opravdu konec. Směs humoru a bitev, citů a hrdinství....jen ta závěrečná scéna po 19 letech rozesmála snad celý sál o:))To je moje asi jediná výtka, ale jinak konec s Velkým K.

plakát

Beetlejuice (1988) 

Skvělé kostýmy,hudba a humor.Nesmrtelné i po letech.Tim Burton nemá chybu

plakát

Ženy sobě (2011) 

Ještě teď mě bolí lícní kosti od smíchu. Vydařená komedie z obyčejného životo-no když pomineme mega svatbu a oslavy kolem ní o:)))