Reklama

Reklama

Třicetiletá Annie (Kristen Wiig) má za sebou těžké období, ale život se jí nečekaně obrátí naruby ve chvíli, kdy jí nejlepší kamarádka Lillian (Maya Rudolph) pověří přípravami na její svatbu. Starostí je s tím až nad hlavu, Annie se přesto s odhodláním ujímá skupiny nedočkavých družiček (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey a Ellie Kemper) a společně se vrhají do svatebních příprav, během kterých ale nic nevychází podle plánu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (545)

Hild 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně špatné. U filmu se jistě pobaví především ženské publikum. Postavy jsou dobře a reálně napsané, věřím, že každá žena si tady najde postavu, ve které se uvidí. Ovšem s komediemi je to těžké, jelikož každému divákovi sedí úplně jiný humor. První hodinu filmu jsem se dost nudila a nemohla si k hlavní hrdince najít cestu, vlastně téměř k žádné postavě, taky se zde vyskytuje několik trapných scén (scéna se záchodem byla přímo nevkusná). Druhá polovina se už rozjela a bavila mě o dost více, i když závěr samozřejmě není žádné překvapení. Herecké obsazení povedené, ale nějak více sympatická mi nebyla ani jedna. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Ženský klub rváčú. Namažem se a přijedem tam. Lily to nebude vědět, takže to bude překvapení. Začneme se rvát a vymlátíme z ní duši. Na to jen tak nezapomene. Prostě na ní kurevsky zaútočíme...... Brilantné! Naozaj veľmi vtipná komédia a prvú polovicu filmu som sa rehotal ako blázon. Je veľká škoda, že sa to potom celé spomalý a začne hrať na city. Ono to pravdaže stále funguje, ale kadencia vtipu je už výrazne pomalšia. Som však veľmi spokojný. Len o chlp ušlo maximálne hodnotenie. Pravdepodobne komédia roku. P.S.: Lepšie ako Hangover :) ()

Reklama

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Po nejdelších 125ti minutách svého života jsem otráveně vstoupil na profil tohoto filmu, že napíšu něco ve stylu "sračka", a půjdu si vyměnit tampon, když v tom okem zavadím o 62%... Vy na něčem ujíždíte, do kina chodíte spát, na televizi se koukáte z druhé strany, POMO vám slíbil bod za každou hvězdičku, nebo snad doma také serete do umyvadla??? Oscarová akademie by zasloužila po Willisovku "narvat deštník do prdele a rozevřít ho" za to, že tenhle antivtipný antifilm získal dvě nominace. O vás to psát nebudu, protože soudě podle zdejšího hodnocení jste už asi schopni všeho, včetně aplikování Willisovy metody na mou troufalou maličkost. Ale tímhle jste mě zklamali, jdu hodit svou uživatelskou topku do skartovačky. Šmankote, já rozumím tomu, že ten film je pro ženy. Ale to já přeci taky a jsem o dost lepší! ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jo, todle je Apatow podle mého gusta! Stále to mohlo být lepší, kdyby si to zrežíroval sám, po docela dlouhé pauze, kdy v jeho produkci vznikaly filmy spíše podprůměrné, je toto krásný návrat ke kořenům. Ženské jsou úchvatné a Melissa McCarthy si toho Oscara vlastně docela zaslouží... No a Chris O'Dowd je tu opět brilantní, Hollywood mu svědčí... ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Skrz-naskrz schematické a predvídateľné, v mnohých motívoch (deti) nedotiahnuté a celkovo akési roztrieštené. Bavil som sa ale výborne, pretože postavy sú napospol sympatické (hoci trochu váham u tej tlstej, tá je na hrane) a jednotlivé skeče či dialógové výmeny (dievča kupujúce si prívesok pre best-priateľku) vymaznané. Úplne najviac som sa (neoriginálne) smial na fekálnej scéne a likvidácii darčekovej párty. Kristen Wiig je žiarivou výnimkou z pravidla o nevtipných ženách. 7/10 ()

Galerie (91)

Zajímavosti (21)

  • Scéna, kde družičky vracajú, sa pripravovala tak, že štáb vyrábal umelé zvratky z ovsenej kaše, vody a potravinárskeho farbiva a nalieval ich do kelímkov, z ktorých si potom herečky nalievali mimo záberu do úst. (BlueNeon81)
  • Vzhľadom na to, že niektoré herečky majú skúsenosti s improvizáciou, zopár scén vznikalo práve touto formou. (drake31)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

O čem budou Krotitelky duchů?

O čem budou Krotitelky duchů?

01.01.2016

Když bych ohlášen reboot Krotitelů duchů s ženským obsazením, spousta fanoušků to nenesla moc dobře. Režie nového filmu se sice ujal Paul Feig, který sklízel ovace za Ženy sobě nebo loňského Špióna,… (více)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama