Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (121)

plakát

Hotel pro psy (2009) 

No nevím, tak dlouho zírat na močící a kadící psy je na mě trošku moc. Rodinný film fakt jak stvořený - i když u nás je posedlost čoklíky na vrcholu u všech rodin, tak chápu že to asi uspokojí mnoho maminek s dětičkama. Jen by tam mohli pořádně ukazovat jak je správné po svých psíkách uklízet, aby v tom nemuseli ostatní šlapat.

plakát

Marley a já (2008) 

Vtipný a veselý film který ukazuje jak je pes primitivní a problémové stvoření.

plakát

Pyramidy: Tajná zákoutí odhalena (2002) 

Na tomhle dokumentu mě neskutečně vytáčelo stále natahování a protahování, bylo to neskutečně otravné. Samé přesouvání "v nejlepším se vrátíme zpět k našemu trotlovi který nakonec nic nezjistí".

plakát

Nájemní vrazi (1995) 

Naprosto skvělá akční podívaná (naštěstí zase ne tak moc akční), skvěle promyšlená a s úžasným závěrem - prostě jak to má být.

plakát

Rocky IV (1985) 

Podle mě snad nejlepší Rocky! Ivan Drago je opravdový nadčlověk a Rocky ho stejně přemůže. I must break you!

plakát

Futurama: Milion a jedno chapadlo (2008) (video kompilace) 

Lepší než první film, ale stále je co dohánět. Proboha lidi, uděláte tak skvělý seriál a zmrvíte něco co by mělo být ještě lepší? Kdyby se to sestříhalo a mělo 20 minut, tak by to byl skvělý díl. Takhle je to zbytečně natažené.

plakát

Futurama: Benderovo parádní terno (2007) (video kompilace) 

Měl jsem veliká očekávání po skvělém seriálu, ale byl jsem velice zklamaný. Mnoho dobrých vtipů bylo vystřídáno nudou a nepovedenými pokusy o nějakou akci. Snad další film bude lepší.

plakát

Machete (2010) 

Skvěle obsazený film od skvělého režiséra, ale tím to končí. Možná je každý odvařený právě z těhle dvou věcí, ale film jako takový je pro mě šlápota vedle. Masakr spojený s tragickou Amerikánovostí. Machete všechny zabije, kulka ho trefí do hlavy ale nezabije, protože se odrazí od kulky která už v hlavě je... No to je vážně něco. Dále když krásná Jessica Alba vyleze na kapotu auta, pronese několik srdcervoucích slov a dav lidí, kteří se s ní předtím nechtěli vybavovat pozvedne ruce, začne křičet a hromadně nasedají do aut a připojí se k ní. Stejně tak jako Michelle Rodriguez střelená přímo do oka zázrakem přežije ( pravděpodobně se kukla zastavila o kovovou přepážku před mozkem) a na konci taky velice americky postojí před plameny se zbraní nad hlavou jako ostatní... Nevím co vy, ale u mě dvě hvězdičky jen za obsazení.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Občas mě první díly nějak nevzaly, ale jak se to rozjelo, tak jsem u toho seděl do ranních hodin a sledoval co bude dál. Skvěle povedený a návykový seriál, vážně jsem ani nečekal, že se v současné době může natočit něco tak skvělého. Ještě že jsem to měl nahrané, protože si nedovedu představit jak bych čekal celý týden na další díl. Jedna z věcí, kterou musí každý vidět. Takže jen tak dál!

plakát

Simpsonovi: Příliš drsný pro TV (1998) (video kompilace) 

Hvězdičku dolu protože je to zbytečně komerční tah (kdyby alespoň v tom bylo něco nového jako bonus) a taky proto že mohli vybrat vážně o dost lepší díly... Ale jsou to Simpsonovi...