Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Fantasy

Recenze (14)

plakát

Kosmo (2016) (seriál) 

Pro mě nejlepší český seriál, takhle dlouho jsem se nezasmála.Škoda jen že není více dílu.

plakát

Plán útěku (2013) 

Film se mi opravdu hodně líbil.Hlavní hrdinové ukazují že ještě stále umí hrát.Nápad skvělý!Za poslední dobu opravdu povedení kousek doporučuji se na film podívat !

plakát

TvMiniUni (2013) (pořad) 

Krásný pořad pro děti dcerce je 14 měsíců a miluje jen tento seriál :-) určitě by bylo skvělé aby bylo více a více dílů.Jen mě mrzí že se hudba dosti často opakuje jinak super.

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Tento film by se měl vidět dvakrát :-) také jsem mu napoprvé moc nepřišla na chut , ale až na podruhé mi teprve došlo v čem je tak vyjmečný. Neuvěřitelní příběh !

plakát

Šestý smysl (1999) 

Tak tenhle film bych mohla sledovat pořád, jen škoda že se podobné moc netočí.Pěkné lekačky a herecky moc pěkně odvedená práce.

plakát

Život je krásný (1997) 

Tak tenhle film mě dostal.Nádherný příběh , a hlavně jak to zahrál Roberto Benigni je ohromující.Pro mě i po letech moc krásný film.

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Parádní seriál o nadpřirozenu.Doporučuji

plakát

Země z vesmíru (2012) (TV film) 

Velice zajimavý dokument, stojí za to ho vidět.Stručně vše vysvětleno, a hodně věcí v něm je poučných.Za připomínku stojí také pěkně zpracované animace a krásná hudba.v dokumentu nejde o teorii kdyby, ale jde o to jak to opravdu unás na zemi funguje.

plakát

Cestování na okraj vesmíru (2008) (TV film) 

Dokument je výborný.Jednu věc bych vytkla a to o přistání člověka na měsíci .Jinak celkově je moc hezky popsaný.Hudba k dokumentu je moc pěkná a doplnuje celkově pocity.Pro mě jeden z nejhezčích dokumetů.Stojí za to ho vidět !!!