Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Muž z oceli (2013) 

Takhle rozpolcená jsem z kina asi nikdy nešla :D Vím, že jsem tomu hodnocení dost přidala, ale i když to nemělo to, co je pro mě často nejdůležitější na filmu (pořádnou posloupnost, uvěřitelní hlavní hrdinové - nic proti Amy Adams, ale ona tam byla opravdu nejslabší a mnohdy nejzbytečnější), tak mám pro tyto superhrdinovské filmy opravdu slabost a Henrymu jsem to i věřila :) Efekty byly, pro mě za celou tu dobu co jsem navštěvovala 3D filmy, NEJVĚTŠÍ zážitek! Takže OBŘÍ plus za 3D verzi! Bojovné scény... mazec... ale i tak jich tam bylo moc. Měli nám dát aspoň trochu oddech nějakým pořádným rozvinutým a klidným příběhem. Ten jsme však celý film proletěli letem světem - ano... skoro jak ten Man of Steel! I když nepopírám, že začátek byl opravdu slušný a nejen díky Russellovi. Velice slušně pojaté! A samozřejmě soundtrack, na konci jsme zavřeli oči a poslouchali titulky, stojí to za to. Shrnutí: Já vím.. Bylo to hektické, moc věcí naráz, ale já pro tyto filmy mám prostě slabost a věřím, že druhý díl to vychytá a možná to pak třeba i Clois uvěřím. ;-)

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Velkolepé!!! Perfektní až do konce, i po titulcích!

plakát

Prometheus (2012) 

Ještě než jsem šla do kina, chystala jsem se zde napsat dlouhou slohovku, která měla tento snímek bránit před názory typu: "Na Vetřelce to nemá!" Konkrétně jsem chtěla napsat, že sám Ridley Scott o Prometheovi řekl, že to není pokračování a ani předchůdce Vetřelce. I když to měl ze začátku v úmyslu, sešlo z toho. Jenomže po zhlédnutí Promethea musím říct, že ačkoli jsou zde krásné záběry z přírody, perfektně natočené efekty, brilantní Fassbender a pár nových nápadů, tak je zde taky spousta starých Vetřelovských nápadů, proto teď už chápu to srovnávání a nemůžu tímto komentářem Promethea bránit (možná kdybych neviděla žádného Vetřelce před tím :D). To neznamená, že se mi film nelíbil, takže jedna hvězdička za nápad 'Kdo stvořil lidstvo', druhá hvězdička za ty efekty, třetí hvězdička za obsazení a čtvrtá za otevřený konec, který jistě znamená, že bude druhý díl a na ten se zase těším, protože jsem prostě Sci-fař ;)) Bohužel to však nebylo tak strhující, jak jsem očekávala, možná to jen bylo tím, že jsem měla, vzhledem k upoutávkám, poněkud větší nároky. Proto je to bez té páté hvězdičky. Shrnuto podtrženo, zajímavá podívaná a jak už jsem řekla, těším se na pokračování :)

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Jsem tady poněkud, jak se říká, na váškách. Ještě deset-pátnáct minut před koncem jsem tomu chtěla dát čtyři hvězdičky, opravdu se mi to líbilo, ale ten konec se o tu jednu hvězdičku připravil. Nemám nic proti happy endu, ale mohli ho podat nějak střízlivěji, ani otevřený konec by tomu nevadil. Ale co už... Odpočinkový film, s dobrým obsazením, hlavně se bylo na koho koukat, Ryan Gosling, že? ;))

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Přesně jak jsem tušila, ne všechno se dá zfilmovat. Až na ten konec, kde se konečně začalo něco dít, to bylo opravdu o ničem, i když podle knížky. Kdyby to nebylo na dvě části, tak z těch romantických přeslazených chvil by udělali jen krátké části a pak by se děli ty akce a diváka by to upoutalo, ale tady jsem se celou hodinu a něco opravdu vysloveně nudila a vykecávala se sousedkou v kině, což se mi stalo poprvé. Věřím, že druhá část bude 100% lepší.

plakát

Jen pro zamilované (2011) 

Jak už napovídá název filmů, tento film je jen pro zamilované. A jelikož jsem zamilovaná, tak se mi celé to romantické klišé opravdu líbilo. Tiše jsem zaviděla tu jejich bezstarostnost, volnost a parádní jízdu po celé Francii. Samozřejmě každý dobrý čin je po zásluze potrestán, nebo nevím jaké přísloví tady sedí víc, ale nakonec to nikdy nemůže dobře dopadnout, když je celý děj bezstarostný a tak to taky bylo. Líbilo se mi pojetí černobílého filmu, nakonci se nám trošku vybarvil ;) Mrzel mě začátek, kdy nešel ten zvuk a Stana odešla, ale i tak si film zasloužil applaus a to hlavně za herecký výkon Stani. A ano jsem zaujatá, je to moje oblíbená herečka :D

plakát

Cizinec (2010) 

Jedním slovem - Snaha... Jde tady až moc vidět, není to vůbec přirozený herecký výkon, ani u Angeliny ani u Johnnyho. Připadá mi to strašně umělé, od začátku do konce a ani chemie mezi herci nefunguje.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Ještě teď se směju. Perfektní pátrání po tom, co se vlastně stalo jedné noci čtyřem kamarádům ve Vegas a zavrešené pompézními titulky! Perfektní komedie na odreagování :D