Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (367)

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Pokud se odprostíte od toho, že je Alien: Covenant součástí legendární série, dostanete celkem slušné sci-fi béčko. Jako prequel slavné série je to ale bída, která dle mého názoru ničí vetřelčí mytologii a je až zbytečně popisná.

plakát

Modrý kód (2017) (seriál) odpad!

Televizní dno. O dost horší než Ordinace a to je co říct.

plakát

Za láskou vzhůru (2016) 

70%. Překvapivě slušný romantický film a prvky komedie a jednou naprosto pitomou scénou v autě.

plakát

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016) 

Neškodná zábava, která s knižní předlohou už nemá vůbec nic společného. Alenka je tak trochu sobecká a pro záchranu přítele neváhá ohrozit celý svět. Pokud tohle překousnete, dostanete poměrně slušný rodinný film s pěknými triky a skvělým Sashou Baronem Cohenem.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Zklamání jak hrom. A to Batman patří mezi mé milované postavy. Ben Affleck Batmana/Bruce Waynea uhrál v klidu, zato Eisenberg byl bohužel nešťastná volba. Superman se navíc za dva filmy charakterově nepohnul ani o píď, jenom pořád fňuká, že ho lidi nemají rádi. Filmu ubližuje pitomá zápletka plná logických lapsů a postav chovajících se jako idioti (Lois Lane!), několik WTF momentů a prázdný symbolismus. Temný vizuál zde nahrazuje spíš tmavý vizuál, kde není nic moc vidět, akčním scénám by místy slušel přehlednější střih. Jestli Justice League zůstane u stejných tvůrců, začínám mít silné obavy.

plakát

Na vodě (2016) (seriál) odpad!

Seriály obyčejně nehodnotím po prvním dílu, tady ale bezpečně vím, že žádný další už nikdy neuvidím. A upřímně si myslím, že kvalita tohohle seriálu nahoru nepůjde.

plakát

Osm hrozných (2015) 

I přes hrůzu nahánějící stopáž(tři hodiny je fakt dost) to překvapivě rychle uteklo a ani první takřka čistě konverzační půlka nenudila. Samuel L. Jackson zase jednou vypadá, že ho role baví a Jennifer Jason Leigh jsem do dnešního dne nikde jinde nezaznamenal, každopádně tady byla výborná.

plakát

DobroDRUH (2015) (pořad) odpad!

Když jsem viděl tu stupidní bradku hlavního protagonisty, okamžitě jsem věděl, že nic jiného než "odpad" dát nemůžu...

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Moment překvapení a wow efekt 1. dílu už chybí, ale stále je to solidní komiksová zábava. Spousta nových postav překvapivě nevadí, na konci jsem byl až sám překvapený, jak jsem si je za tu chvíli stihl oblíbit. Viděno v 3D, které mi přišlo naprosto zbytečné.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Začátek první série je značně nevyrovnaný, naštěstí se pak věci pohnou správným směrem a druhá série už jeden od začátku na plné pecky. Nečekejte nic hlubokého, ale postavy jsou sympatické a příběh se hezky prolíná s marvelovskými filmy, takže pro fanouška komiksů jasná volba :)