Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Hugo během jednoho dne přijde o práci i o manželku Moniku a nastěhuje se ke svému kamarádovi Honzovi na loď v hausbotové zátoce. Seznamuje se tu se zajímavou skupinkou starousedlíků, která se každý večer schází v místní hospůdce U Utopence. Je mezi nimi Kapitán, který se kdysi plavil po moři a teď řídí přívoz, divadelní Režisér, který tu tráví důchod, „živá socha" Stanislav nebo vášnivý vymetač popelnic Bohumil. Dobrou duší hospody je její majitelka Boženka, která právě řeší překvapivě vysokou fakturu za elektřinu. Protože je na Boženčin rozvod napojena půlka zátoky, je třeba viníka zvýšené spotřeby vypátrat, čehož se hospodští štamgasti s radostí ujmou. Hugo utápí svůj žal po Monice v pivě a doufá, že jeho nové útočiště bude opravdu jen dočasné. (TV Nova)

(více)

Recenze (105)

kyrysar 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, zda na csfd chodí normální lidi a nebo jen ti, kteří se snaží být velmi intelektuální. Hodnotit komediální seriál, aby měl hlavu a patu a všechno to bylo reálné je holý nesmysl. Jo můžu si nechat zasírat mozek Ordinací a kravinama podobného rázu. Ale Na vodě je pravý opak, kdy si oddechnu a zasměju. A jestli někdo řekne, že tak lidi v hospodě nemluví, tak asi chodí do jiných hospod. A i když jsou některé situace přitažené za vlasy, tak nevidím důvod, že by se nemohly někdy odehrát. Já se teda bavím každou neděli velmi dobře...... ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se mělo jmenovat Na dně. Takhle totiž nějak vypadá dno českých seriálů. A pokud si někdo myslel, že Ulice či jiné hrůzy jím jsou, pak se může ponořit ještě hlouběji. Teď jsou v kurzu hausbóty zakotvené ve všelikých těch slepých ramenech našich veletoků a tak jsou hojně obsazovány některými herci a některými neherci s vírou, že vznikne něco veselého. No nevzniklo. Jsou to jen stále herci a neherci na hausbótech, které jsou zakotveny ve slepých ramenech našich veletoků...Kaiser, Navrátil... Co tam proboha dělají? Herecké stáří je hrozné. Vidím to na Postráneckém, který se už objevuje i v reklamách a radí chalupářům jak množit žížaly do kompostu... Ale že je to tak hrozné aby člověk hrál v tomhle? To snad ne. Z tohle budete mít - na vodě - tak akorát žaludek. ODPAD ()

Reklama

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Dá sa povedať, že veľké prekvapenie v pozitívnom zmysle. Na stoke menom "Nova" dávať zaujímavý seriál je veľká vzácnosť. Neviem kam sa to bude uberať ďalej, ale režíserovi sa majstrovsky podaril výber hercov. Musíte ich mať rádi jednoducho. Prim údava L.Langmajer,O.Kaiser a magický úsmev V.Kubařovej. Skutočne je to dobrý seriál ... Stádovitosť hodnotenia na tomto webe je miestami dychberúca a čierne čísla tohto seriálu sa mi zdajú nešťastné. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Upřímně nechápu moc ty černé čísla a dost sprosté komentáře k tomuto seriálu. A už vůbec přirovnání k Bezdružicím. Podle mě se jedná o nenáročný seriál, který dokáže místy pobavit a dle mého se v aktuální české seriálové tvorbě řadí spíš k lepšímu průměru. Jsou daleko horší a nejen české seriály, které se vysílají na našich obrazovkách. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak z Na vodě mám žaludek skutečně na vodě. Ono se ani není čemu divit, všichni víme jak vypadá současná seriálová tvorba konkurenčních televizních stanic NOVA a PRIMA. Scénář jednoho dílu je hotový během pauzy mezi mytím nádobí a odpolední kávičkou a když se to ještě rozhodnou hodit přes palubu herci, tak už není vůbec co řešit. Nebudu se tady bavit o Pavláskovy, který je bezesporu slušným stand-upistou, svérázným tanečníkem a zábavným hostem různých talk-show, ale hrát by nemohl ani ve školním představení Liberecké pomocné školy. Ani o Klusovy, který jestli kvůli tomuto "veledílu" přerušil svojí písničkářskou kariéru, tak to potom klobouček. Nakonec, ani o Pazderkové ne....její angažmá v kombinaci s Pavláskem se asi mělo postarat o humorné situace. Ale o hercích, které mám rád jako Kaiser nebo mladej Langmajer. Nebo dokonce o hercích, které od malička miluji jako Luděk Sobota. Ti tomu opravdu moc nedali. Zkrátka nulový scénář a ještě k tomu herecky odfláknutý. Vždyť to bylo presentováno jako komediální seriál!?!? Asi mne zblbnula ta voda, ale čekal jsem něco ve stylu Neviditelných....no, moje naivita. Jsou odvysílané tři díly, já viděl dva a mám pocit, že toto číslo bude konečné....bohužel :( ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Při závěrečných titulkách se objeví chybné křestní jméno herce, který hrál šéfa Lukáše Langmajera. Místo jména Ctirad Götz se objeví Jindřich Götz. (Niki94)
  • Ve chvíli, kdy Bára skočí sebevražedný skok z mostu, lze v záběru zahlédnout příď druhého člunu, ze kterého ve skurečnosti skočila. (mikulin)
  • Hugo (Lukáš Langmajer) spadne při sebevraždě do Vltavy z Trojského mostu a poté, co se nechá proudem unášet, se octne v malé zátoce plné dobrodružství pod Vyšehradem, cca 9,5 km proti proudu... (mikulin)

Reklama

Reklama