Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Hugo během jednoho dne přijde o práci i o manželku Moniku a nastěhuje se ke svému kamarádovi Honzovi na loď v hausbotové zátoce. Seznamuje se tu se zajímavou skupinkou starousedlíků, která se každý večer schází v místní hospůdce U Utopence. Je mezi nimi Kapitán, který se kdysi plavil po moři a teď řídí přívoz, divadelní Režisér, který tu tráví důchod, „živá socha" Stanislav nebo vášnivý vymetač popelnic Bohumil. Dobrou duší hospody je její majitelka Boženka, která právě řeší překvapivě vysokou fakturu za elektřinu. Protože je na Boženčin rozvod napojena půlka zátoky, je třeba viníka zvýšené spotřeby vypátrat, čehož se hospodští štamgasti s radostí ujmou. Hugo utápí svůj žal po Monice v pivě a doufá, že jeho nové útočiště bude opravdu jen dočasné. (TV Nova)

(více)

Recenze (105)

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Je to pořád o tom samém. Když je scénář snůška nesmyslů s pitomými dialogy a scénami, za které by se styděl kolikrát i Troška, figurkami, které jsou asi tak pravděpodobné jako Děda Mráz, baba Jaga a košťata dohromady, tak to prostě ani relativně slušní herci nezachrání a to zejména když se k nim přidá bavič bez špetky hereckého talentu Pavlásek a "neherec" Lukáš Langmajer. No jo, holt Nova už na to nemá a seriály na Primě (nemyslím ovšem Vinaře) jsou proti tomu, co Nova nabízí v nedělním prime timu skvost. Co se týká Pavláska, Na stojáka byl skutečně zábavný (i když na rozdíl od Pazderkové tak nějak monotónně....), ale už vve Star Dance trapný. Ne každý herec může dělat baviče, ale daleko míň může být bavič hercem. ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Cesky "komedialni" serial je pro me synonymum otravne nudy zalite lejnem trapnosti se spetkou hereckych sracek. Je uplne jedno, jestli to nazvou Bezdruzice, Pocatky, Ordinace, Benatky nebo treba Na vode. Vsechno je to bezduche krmivo pro luzu s IQ pod 70 (mentalni retardace, kdo nechape). Pro me je to spis zajimavy socio-ekonomicky zazrak, ze neco tak povrchniho, nezabavneho a nudneho az xmrti muze byt toceno stale dokola. Protoze, jak rikam nazev nehraje roli, mustr je pokazde stejny, scenar, "humor" i "problemy" akteru take obdobne, takze jen naprosty chudak muze do tohoto investovat svuj drahocenny cas. Pet minut mi stacilo, jako vzdy... ()

Reklama

subic odpad!

všechny recenze uživatele

Stává se vám někdy, že se začnete dívat na nový seriál, díváte se na něj 10 minut a pak to prostě musíte z pudu sebezáchovy přepnout? Milan Cieslar udělal pro ČT několik dílů 3 plus 1 s Mirkem Donutilem, pro Novu udělal pár dílů Soukromých pastí, to bylo všechno dobře, tak co tohle má znamenat? Díval jsem se na obsazení a říkal jsem si, že přeci Luděk Sobota a Olda Kaiser by vlezli do něčeho "normálního", jako byl třeba Okresní přebor. A ne, tohle je kýč kýčů. ()

Caine odpad!

všechny recenze uživatele

Jako dal bych 5 hvězdiček ředitelovi televize za odvahu tímhle odpadem odpadovičem obsadit hlavní vysílací čas v neděli večer. Ale ona to asi nebude odvaha jako spíš absolutní neprofesionalita, protože já bych z televize naopak vyhodil všechny lidi, co měli co do činění s něčím takovým. Abych to shrnul - je to prostě hlavně hrozně debilní. Hlavní hrdina je napsaný jako šílený debil, navíc je tak i zahraný, a ostatní se ho akorát v té debilitě snaží trumfnout. Zlatej Přístav - to je aspoň lepší odpad... :-((((( ()

Britney75 odpad!

všechny recenze uživatele

Říkám si, všichni o tom kolem mě básní ... tak jsem zhlédla asi první 4 minuty a okamžitě to smazala z PC!! To už opravdu ti herci jsou na tom tak strašně zle, že se sníží hrát v debilním .. to ani neumím nazvat! Těm, co se to tak líbí, vzkazuji: asi jste v životě neviděli pořádný film, když na tohle dokážete čumět s takovou chutí :D ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Ve chvíli, kdy Bára skočí sebevražedný skok z mostu, lze v záběru zahlédnout příď druhého člunu, ze kterého ve skurečnosti skočila. (mikulin)
  • Když na začátku 2. dílu hovoří Hugo v kuchyni se svou bývalou manželkou Monikou, je za ním vidět nahoře v odraze mikrofon zvukaře. (rakovnik)

Reklama

Reklama